'

18-09 -2010

Website gemaakt  ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

19-09

Vandaag een aantal aanpassingen gedaan op mijn website zoals bij video een nieuw filmpje geplaats een linkje geplaats bij mijn biografie

Leuke reacties gekregen zie gastenboek

20-09

Vandaag rustig aangedaan. Via hyves heb ik leuke reacties gekregen over mijn website. Binnenkort wordt de oefening gemaakt voor  het Magic Circus Show . Ik weet al hoe het er uit gaat zien en het wordt gaaaaaf . Heb er zo'n zin in. 

21-09

Ben door de Tros gebeld dat ze deze week of volgende week opname's willen maken van mij bij mij thuis,training,school in een winkel en natuurlijk ook de intervieuw. Deze opname's zijn voor de website ven de EBU

22-09

Naar school geweest  was weer leuk. 'smiddags naar de training en extra krachttraining gedaan. Michelle heeft gisteren te horen gekregen dat zij de winnaar is van de prijsvraag van Gympower/Corpus zij heeft hiermee kaartjes gewonnen om naar de show de  Evolution Theater Tour te gaan kijken  super gaaf.

23-09

Met mijn vriendin Chantal gespeeld wij hebben een paar leuke spelletjes gedaan.Het was heel leuk. Daarna een leuk shirtje gekocht.

Morgen wordt een super leuke dag.

24-09

Drukke dag. School daarna naar de training na de training in  de auto vlug een broodje gezond gegeten en naar Kunstmin kijken naar de voorstellng van Corpus de Evolution Theater Tour. Ik vond het heel mooi. Ging wel laat naar bed toe.

25-09

Een uurtje later begonnen met trainen had mijn moeder de dag ervoor al door gegeven aan de trainster. Ik was nog wel heel moe van gisteren. 'smiddags een goed  gesprek  gehad met Sportemotion om mij te sponsoren. Daar tegenover ga ik als alles doorgaat (sponsoring) modeshows lopen en een fotoshoot maken voor in de catologus enz super gaaaaf.Ik heb een lint meegekregen van Pastorelli om uit te proberen en leuke plakkertjes voor in mijn haar. Daarna nog even gaan winkelen met mijn zus Deborah en mijn moeder. 'savonds zou ik weg gaan maar ik was zo moe dat we niet gegaan zijn.

26-09

Mijn broer is jarig maar doordat hij ziek is kan hij het vandaag niet vieren.Als hij beter is viert hij zijn verjaardag.

Huiswerk gemaakt en geschiedenis geleerd en daarna met Chantal een leuke hut gebouwd. 'sAvonds met zijn allen een film gekeken en vroeg naar bed.

27-09

Wat begon als een leuke dag eindigt in een rot dag. Naar school geweest tussen de middag bij Chantal gegeten was heel leuk 'smiddags naar de kapper geweest en ik heb een lange lok laten knippen zo gaaaf daarna naar de training en later in de avond kreeg ik te horen dat mijn tante is overleden.

28-09

Heel slecht geslapen. Ik heb ook niet zoveel te vertellen.

29-09

Heel lang geslapen.Was zo moe.Kreeg wel een leuk nieuwtje te horen. De fotoshoot die ik eind juni begin juli heb gedaan voor Scoutgids die is nu te koop. Ik krijg zo'n gids opgestuurd. yeaah. In het videoclipje van Ernst en Bobbie met het liedje Alles Komt Goed ben ik een aantal keren te zien. Ik heb een geel met rood pakje aan. Wel gaaaf he. Volgende week komt de film uit (06-10)

30-09

Ook vandaag niet zoveel te vertellen heb niet zoveel gedaan.

01-10

School was leuk.Van Sportemotion te horen gekregen de datums van de fotoshoot en modeshow. Sportemotion is nog in onderhandeling met Pastorelli over mij. Ik had zaterdag een lint meegekregen om uit te proberen en ik vind dat die heel goed draait .Bij de training heb ik vandaag extra kracht geoefend ging wel goed.Lekker gegeten en nu even op de laptop. Morgen ga ik naar Almere om mijn maten te laten opnemen voor mij kostuum deze is voor het Magic Cicus Show. Volgende week gaan we de opnames doen voor de Magic Circus Show. Een van de opnames is  bij mij thuis en in het circus van Moskou Holiday die staat dan in Tilburg.Bij mijn eigen training gaat de opname niet door dat komt omdat omdat de trainster pas in de herfstvakantie kan en dat is te laat  wel jammer, maar het is wel leuk dat Angelique (Tros),Pammy en Kitty hebben geregeld dat ik in het circus kan.

02-10

 

Training ging vandaag niet door. Ben daarom ook eerder naar Mia gegaan zij maakt mijn kostuum voor het Magic Circus Show. Op de parkeerplaats kwamen wij Nigel Voets en zijn ouders tegen wij hebben even kennis gemaakt en zijn daarna naar Mia gegaan. Zo wat een groot atelier heeft zij er hangt daar ontzettend veel kleding . Eerst ging zij met mij bespreken hoe ik mijn kostuum wil en welke kleuren daar maakte zij een tekening van. Daarna mijn maten opgemeten en nog wat stofjes laten zien. Wauw het wordt super gaaf.  Mia maakt verschillende kledingstukken ook pakjes voor gym maar ook voor de RG . Mijn moeder vond het daar ook heel mooi. Dit is de link van haar website: http://www.mija.nl/ . Over 2 weken ga ik terug voor het doorpassen.Daarna met de hele familie meegegaan naar Damian zijn eerste ijshockey les gaan kijken. Hij deed het voor de eerste keer heel goed. Na afloop wilde hij niet meer van het ijs hahaha .Er wordt vaak aan mij gevraagd of Damian mijn broertje is. Hij is mijn neefje het zoontje van mijn zus Deborah maar hij heeft altijd en nog samen met mijn zus bij ons gewoond. Ik zie hem daarom ook meer als broertje dan als neefje.

 

03 10

 

Samen met mijn moeder mijn engels geleerd voor morgen. Heb een leuk pyama genaait voor de knuffel van Damian mijn moeder heeft mij uitgelegd hoe ik dat moest dan en het is leuk geworden maar pff wat een werk is dat zeg. Op de computer geweest ook op skype. Hiermee kan je gratis bellen ook naar het buitenland. Ik heb familie in Indonesie en Australie wonen. Mijn vader heeft van de week heel lang met mijn tante in Australie via skype gebeld en hij vertelde mij daarna  dat mijn tante mij engels gaat leren via skype  wel cool hoor. Zij vroeg ook wanneer ik naar Australie komt voor een wedstrijd of optreden  ja dat weet ik niet maar het zou wel super leuk zijn.

 

04-10

 

Jippie ik heb voor engels een 10.Heb vandaag ook het eerste gedeelte van de Drempelonderzoek gekregen en dat ging goed.Vanmiddag samen met Chantal leuke dingen gedaan even samen naar de winkel geweest en lekkere snoepjes gehaald en vanwege dierendag wat lekkers voor de konijnen gehaald. Met de training heb ik heel hard getraind ik was helemaal bezweet.Het ging ook goed. Net even lekker gegeten en zo douchen.

 

05-10

 

Korte dagje school. tweede gedeelte van de Drempelonderzoek gedaan. 'smiddags vrij i.v.m studiemiddag rustig aan gedaan  op de pc geweest. Telefoontje van Edwin gehad over de opnames om een portretje te maken van mij voor het Magic Circus Show.Eerst in het circus en daarna bij mij thuis en ook met mijn familie. Als het goed is komen de mensen van de pers (kranten) ook. Wel spannend zo allemaal. Lekker getraind weer hard geoefend op het einde van de training  een stukje bal oefening gedaan.

 

06-10

 

Ik heb de scoutgids binnen. Wat een super leuk boekje. Grappig dat er bij de foto's een tekstballon staat. Wel raar om je zelf zo terug te zien. Het boekje is te koop bij de Scoutingshop. School ging ook goed vandaag geen Drempelonderzoek gehad. Voor morgen   aarderijkskunde geleerd ging wel goed. Bij de training een klein stukje van de oefening voor het circus gedaan. Dit is voor de opname voor zondag. De trainster hebben het met mijn ouders overgehad dat ik gevraagd ben om 20-11 in het nieuwe sportgebouw een demo te geven.Ik ben hiervoor door de V.S.G.D gevraagd. Door de drukte  en het circus hebben de trainsters niet veel tijd om een nieuwe oefening voor de demo in elkaar te zetten dat hun zeiden.Zij stelde voor om  met iemand samen een bestaande demo te doen die ik nog niet kan. Mijn ouders zouden hierover nadenken.In die week gaat ik ook naar Geneve dan wordt het wel wat te druk.Ik vind het wel super leuk dat ik hiervoor gevraagd wordt. Na het eten ben ik in bad geweest en kwam er per ongeluk sop in mijn mond en die heb ik door geslikt  jaaa daarna was ik misselijk.

 

07-10

 

School was leuk. Voor de taaltoest heb ik een 8. Derde gedeelte van de Drempelonderzoek gehad van de vorige 2 heb ik te horen gekregen hoeveel ik er goed had.Best wel goed. Tussen de middag bij Chantal gegeten was leuk. 'sMiddags met mama en Damian mee geweest om boodschappen te gaan halen en lekkere kruidnoten gekocht mmm.Daarna nog even met Chantal gespeeld.Vandaag kreeg ik van mijn ouders te horen dat ze over nagedacht hebben over de demo.Ze vinden duo teveel voor mij.Individueel had  geen probleem geweest maar als ik het samen doet dan moet je goed op elkaar ingespeeld zijn nieuwe oefeningen leren en meer tijd aan besteden. Een demo alleen is dan toch wel wat makkelijker.Omdat ik in dezelfde week naar Geneve gaat voor de Magic Circus Show vind ik dat mijn ouders gelijk hebben.Ik vind het wel jammer.

 

08-10

 

Laatste drempelonderzoek gehad. Nu afwachten op de resultaten. De training ging super goed.Een element wat eerst niet lukte ging nu heel goed. Niet te laat naar bed want morgen  vroeg op voor de training. 

 

09-10

 

He bah ik ben snot verkouden en mijn stem is af en toe weg. Op naar de training het ging vandaag ook weer goed.Baloefening gedaan en daarna een stukje geoefend voor het circus.

Vanmiddag rustig aangedaan. Ik kreeg 'smiddags opeens last van mijn linker knie het voelt als of er een knak inzit.Ik kan mij knie niet strekken. Nou ja als het morgen maar over is want dan heb ik de opnames voor de Magic Circus Show. Heb een mailtje gekregen of ik een optreden wil doen in een TV programma en de locatie is gaaaaf zeg.

 

10-10

 

Vervelend de pijn in mijn knie is nog niet over en het is ook dikker geworden. Er zit vocht in mijn knie. Ik kan mijn knie niet strekken balen zo vlak voor de opnames. Mijn moeder heeft naar Edwin gebeld en uitgelegd van mijn knie. Omdat de filmpjes een dinsdagavond ingeleverd moeten worden gaan de opnames door. 'sOchtends in het circus heb ik voor de  opnames mijn t-shirt aan van de NK RG haha wel even laten zien dat ik op Ritmische Gym zit. Vanwege mijn knie vonden ze het niet goed dat ik een stukje oefening liet zien.Ze gebruiken hiervoor mijn filmpjes van youtube. Kitty en ik hebben tijdens de opnames gesproken over van alles. Zij is ook mijn coaches. Het was super leuk en ook heel spannend allemaal.

 

Daarna zijn we naar mijn huis gegaan om daar verder de  opnames te doen en de interview.Mijn vader,moeder,zus en neefje zijn ook op de film gegaan. Ik moest een aantal dingen vertellen en laten zien wat ik naast mijn RG doet. Wel gaaaf hoor. Edwin legt ook alles goed uit. Af en toe heb ik vandaag wel op mijn tanden moeten bijten. Maar het is gelukt en Edwin gaat er een heel leuk filmpje van maken en dat wordt binnenkort op de website van de EBU (Eurovision geplaats) Het ziekenhuis vertelde dat ik vanwege mijn knie een week moet rusten. Jaah balen hoor.

 

11-10

 

Vandaag niet veel kunnen doen nog veel last van mijn knie.Behoorlijk balen.Het lopen thuis met krukken is best nog moeilijk en zwaar.Wil zo snel mogelijk weer normaal kunnen lopen.

 

12-10

 

Naar school geweest.Er werd met mijn knie rekening gehouden, dat is wel fijn.Het gaat ietsie pietsie beter met mijn knie. Ik heb via hyves en emailtjes hele leuke/lieve reacties gekregen daar ben ik heel blij mee. Een jongen die vertelde mij dat hij mij in de film van Ernst en Bobbie en het geheim van de Monta Rossa had gezien super leuk hoor. Na school had ik een interview met een journalist van de AD de Dordtenaar.Gaaaf. Binnenkort komt het in de krant. Laat in de middag kreeg ik de inenting voor de griepprik.Baah maar ja het is wel beter voor mij wordt ik minder ziek. Ik heb afgelopen zomer 4 dagen meegespeeld in de film Dik Trom.Sinds vandaag is de trailer van Dik Trom te zien daar zie je mij duidelijk in.Zoooo gaaaaaf.

 

13-10

 

Weer een leuke dag geweest. Eerst naar school en 's middags met mijn moeder en oma naar de winkels geweest. Ik woon gelijk naast een winkelcentrum.Onderweg wel af en toe even gestopt want het is wel zwaar op krukken. Heb een leuke vulpen en een broek gekregen.Thuis gekomen was ik best moe.Ben daarna op de pc geweest, 'sAvonds heb ik op hyves een foto geplaats van mij op krukken en heb daar heel veel reacties op gekregen. Super leuk is dat.

 

14-10

 

Op school was het leuk. Na schooltijd was Chantal bij mij. Wij hebben met onze mobiel leuke foto's gemaakt. 's Avonds heeft zij bij ons meegegeten. Het gaat al wat beter met mijn knie. De pijn is al wat minder.

 

15-10

 

Voor de herfstvakantie mijn laatste schooldag. Op school leuke dingen gedaan zoals 's middags een film gekeken. Ik baal wel van de krukken. Wil graag zosnel mogelijk weer normaal kunnen lopen morgen mag dat misschien.

 

16-10

 

Vandaag mag ik zonder krukken lopen. Wel rustig aangedaan. Heb pirouettes gedraaid ja wel op mijn andere been kon het niet laten. Mee gegaan om bij Damian te gaan kijken naar het ijshockey zo hij is goed vooruit gegaan.Na 3 keer trainen kijken ze of hij goed genoeg is om lid te worden en op een bepaalde niveau zit.Ja Damian is goed genoeg.'s Avonds is mijn knie weer dik verdorie hoop dat het morgen weer wat minder is.

 

17-10

 

Mijn knie is nog dik vandaag maar rustig aan doen. Op de pc geweest en daarna een beetje mijn kamer opgeruimd. 'sMiddags heeft Chantal bij mij gespeeld en 'savonds mee gegeten.

Voor Damian een leuk zithoekje gemaakt in mijn kamer. Nou hoop maar dat mijn knie morgen minder dik is.

 

18-10

 

Vandaag stond de interview die ik vorige week dinsdag had gehad in AD De Dordtenaar. Binnenkort plaats ik het artikel bij de pers. Mijn knie is nog dik maar de pijn is wel minder.

Heb het vandaag ook rustig aangedaan.

 

19-10

 

Vanochtend merkte we dat mijn moeder haar fiets is gestolen. De fiets stond in de achtertuin en de poort was op slot. Jaaa nu stond de poort wagen wijd open. Ik vind het heel erg voor mijn moeder dat haar fiets is gestolen. Voor de rest rustig aan gedaan en op de computer geweest.

 

20-10

 

Lekker uitgeslapen. Mijn knie is al wat minder dik daar ben ik heel blij mee en de pijn is ook weer wat minder nog even en dan mag ik weer trainen. Morgen gaan we naar de dierentuin kijken of ik nu wat langer kan lopen zonder pijn.

 

21-10

 

Naar Blijdorp geweest. Was super leuk. Wel heel druk. Damian wilde een lampion maken maar de lampjes waren al op dat was wel jammer. Er liep daar ook een heks nou dat is wel grappig. 's Avonds zijn wij naar Burger King gegaan.Ben wel heel moe wel minder last van mij knie gehad.

 

22-10

 

Mijn kamer opgeruimd zelf wat lenigheid oefeningen gedaan. Ging best wel maar ik moet nog wel uitkijken met mijn knie. Morgen weer trainen. Mijn filmpje van de opname van Magic Circus Show heb ik. http://www.youtube.com/watch?v=nnBeLa-qEec Ik heb het geplaats bij mijn youtube filmpjes. Zooo mijn filmpjes zijn al meer dan 900.000 keer bekeken.

 

23-10

 

Voor het eerst na mijn blessure gaan trainen. Het ging wel goed. Wel last van mijn knie. Vooral met de sprongen op mijn knie.Heb mijn baloefening geoefend. Vanmiddag bij Damian gaan kijken naar het ijshockey vandaag ging hij schaatsen met een stoel voor hem het gaat steeds veel beter. Morgen gaat ik voor het eerst schaatsen in Breda.Vind het wel eng hoor.

 

24-10

 

Lekker wat langer in mijn bed gelegen. Daarna in de middag naar de schaatsbaan in Breda gegaan samen met Deborah,en Damian. Het was voor mij de eerste keer dat ik op schaatsen sta gelukkig had ik een stoeltje erbij want het is best moeilijk. Davy heeft mij geholpen met het leren schaatsen. Het was super leuk. Damian gaat steeds vooruit met het schaatsen. Deborah ging achteruit leren schaatsen zij doet het ook heel goed.Schaatsen is wel goed voor je beenspieren. Leuke dag geweest vandaag.

 

25-10

 

Weer naar school geweest.Heb een rekentoest gehad. Daarna even met Chantal gespeeld.

Ik ben vandaag voor het eerst in de gymzaal van mijn vader zijn werk gaan trainen dit is in Zwijndrecht. De hele gymzaal had ik voor mijn eigen super cool het is ook heel leuk. Je kan daar ook cd's afspelen. Voorlopig ga ik de maandag daar trainen.Nu om mijn act voor in Geneve te oefenen.Maar ook als er een element niet zo lukt dan kan ik het hier goed oefenen. Mijn moeder is er de hele tijd bij gebleven en mijn vader ging naar zijn kantoor en kwam af en toe even kijken en jaaa wat lekkers brengen.

 

26-10

 

School geweest en daana gaan trainen. Ging weer wat beter.Morgen is mijn zus Deborah jarig.Ik heb die dag ook een modeshow van Sportemotion degene die komen krijgen dan korting op de sportkleding enz. 

 

27-10

 

Mijn zus Deborah is jarig.'s Middags is het gevierd omdat ik ook een modeshow loopt voor Sportemotion.Rond een uur of half zes gingen we naar Sportemotion in Barendrecht. Mijn vader,moeder,Michelle en Damian gingen mee. Toen we daar aan kwamen waren er ook andere meisjes van het turnen voor de modeshow. Er kwamen niet veel mensen en na een tijdje wachten werd er besloten om dan een fotoshoot te doen. Ook super leuk. Hele leuke pakjes waren er. Wij hebben ons niet opgewarmd en deden een paar standjes. En op het laatst een foto met z'n allen. Ik zag in de winkel een hele leuke knuffel een konijn met een pastorelli pakje aan en een fel roze bal in de hand super gaaaaaf die wilde ik zo graag. Na afloop kregen we een bon en toen kon ik die knuffel kopen. Het wordt  mijn mascotte voor  wedstrijden en voor thuis om te knuffelen. Ja, ik heb eindelijk Sponsors Sportemotion en Pastorelli zijn mijn sponsors op mijn homepage bij Sponsors staat hun link.

 Ik ben super blij.

 

28-10

 

Rustige dag vandaag.School ging goed op de pc geweest even met Chantal bij de winkel geweest. Daarna naar huis eten.O ,jaaah ik heb UGG  waaaaaaw zo gaaf ze zitten zo lekker en zijn lekker warm. Het zijn hoge laarzen en de kleur is beige. Ik ben er suuuper suuuuper blij mee.

 

29-10

 

Vanochtend met Damian lekker lang kroelen. Hij gaat een lang weekend naar Disneyland toe. Wou dat ik mee kon. Mis hem nu al het is zo stil zonder hem.'s Middags trainen.Ging wel goed. Minder last van mij knie.

 

30-10

 

 

In de ochtend naar de training geweest. Mijn nieuwe pakje laten zien en de trainsters vonden het mooi.Daarna naar huis en douchen,eten en mee met mama boodschappen doen. Morgen ga ik meelopen met Halloween ik ga verkleed als Morticia A.Addams. Michelle doet de make-up. Heb erg veel zin in morgen.

 

31-10

 

Heerlijk wat langer in mijn bedje liggen. Papa meegeholpen met ikan-terie maken. Wij maken een rijsttafel. Heerlijk gegeten. Na het eten ging Michelle mij opmaken voor Halloween. Ik kreeg smokey eyes. Zij heeft het super mooi gedaan. Hebt er leuke en enge foto's van gemaakt. Het  halloween feest was gaaaff.Heb veel snoep gekregen. Het was een super leuke dag vandaag. O,ja op mijn hyves :  

http://selinamichelle.hyves.nl/ zie je een enge foto van mij.

 

1-11

 

De dagen gaan nu zo snel nog effe en ik ga naar Geneve. In zwijndrecht getraind.Mijn zus Michelle is mee geweest en heeft geholpen met trainen. Zij heeft ook altijd RG gedaan. Het ging beter dan de vorige keer.

 

2-11

 

School was weer leuk. Tijdens de training heb ik voor de oefening/act voor in het Magic Circus Show er een stukje bij. Nog een klein stukje en de oefening is af. Ik heb hiervoor een hele aparte muziek. 

 

3-11

 

Met Damian  gespeeld hij is gek op street beans en heeft een maandag zo'n doosje gekregen om ze er in te leggen. Als je de street beans door elkaar schud en het aan hem geeft stop hij ze er in 1 keer in zonder te  zooooo knap. Als je het snel aan hem geeft legt hij het er ook snel in hij gaat niet zoeken waar het hoort te liggen hij weet het gelijk oja hij is 4 jaar suuuuper knap.

Bij de training heb ik bal gedaan en dat ging nu goed alle gooien gevangen. Suuuper blij.

Lekker soto gegeten en daarna niet te laat naar bed gegaan.

 

4-11

 

Niet zoveel te vertellen. Ben niet lekker last van mijn buik en verkouden.

 

5-11

 

Toch naar school gegaan en naar de  training geweest daar kreeg ik na een hele tijd een astma aanval gelukkig was mama en heb ik altijd mijn medicijn bij mij na het innemen daarvan ging het weer goed. Ben vandaag begonnen met  lint heb nieuwe gooien geoefend.

's Avonds vroeg naar bed gegaan. Kreeg vandaag ook een mail waarop te zien is dat ik gesponsoord wordt door Sportemotion.

 

6-11

 

Vandaag voel ik mij niet lekker. Aangekleed om te gaan trainen. Mijn moeder merkte dat ik niet lekker was en vond mij warm. Ik moest mijn temperatuur meten en ja hoor ik heb koorts. Baal er heel erg van. Uitkleden en terug naar bed. Heb de hele dag in bed gelegen.'sAvonds zou ik gaan bowlen met mijn zussen maar dat ging voor mij niet door.

 

7-11

 

Niet veel te vertellen. Ook vandaag de hele dag op bed gelegen.

 

14-11

 

Kon helaas niet op de website gelukkig kan het nu wel.

Goh nog even en ik ga naar Geneve heb er super veel zin in. Krijg het hierdoor wel druk.

 

15-11

 

Oefening/act voor het circus gedaan het gaat al een stuk beter. De muziek is geschreven door Thijs van Leer. In het circus heb je een orkest die de muziek speelt. Ik en de andere acts krijgen binnenkort ook interviews. Op de site van TVblik :  

 http://tvblik.nl/ komen wij als het zover is ook te staan.

 

16-11

 

Heb mailtje binnen gekregen dat wij volgende week op schiphol om 6.00 uur er moeten zijn. Woow wel vroeg maar heb er heel erg veel zin in. Die dag gaan wij ook alvast trainen ik ben super benieuwd naar de andere kinderen die meedoen. Ik ben de 24-11 jarig dan ben ik in Geneve.

 

17-11

 

Ik heb vanmiddag om 13.00 een interview van RTV Rijnmond gehad ivm het Magic Circus Show. Was super gaaaf. In het begin vond ik het een beetje eng maar ze waren zo aardig dat ik het daarna helemaal niet zo eng meer vond. De interview hebben we buiten gedaan in het winkelcentrum zie link: http://www.youtube.com/watch?v=AnAqOdHtNak  ik ben ook op hun website te zien zie deze link: http://www.rijnmond.nl/Homepage/Nieuws?view=/News%2FDefault%2F2010%2Fnovember%2FSlangenmeisje%20Selina%20uit%20Dordt%20naar%20Magic%20Circus%20Show%20Geneve 

 

 

18-11

 

Heel veel leuke reacties gehad over mijn interview. Super gaaaf. Op internet sta mijn interview ook op andere website bv bij mijn regionieuws,in de buurt trouw,rsscockpit en nieuws in enz

 

19-11

 

Een telefoontje gehad van Hart van Nederland ze willen en interview van mij waaaaaw suupeeer gaaaaf. Ze komen bij mij thuis en ze willen ook daarna in een sportzaal. de sportzaal werd moeilijk want bij mijn vader op het werk kan het niet en wij weten ook geen andere sportzaal die zondag open is. Hart van Nederland heeft de gemeente van Dordrecht gebeld en die heeft geregeld dat de interview in de Sportboulevard gehouden kan worden. Dit weekend is het de officiele opening van de Sportboulevard het is dan voor hun ook heel leuk als dit op TV komt. Zondag vind de interview plaats.  Heb mijn pakje binnen gekregen voor mijn act in Geneve. Van Sportemotion (sponsor)heb ik een super mooie trainingspak gekregen.

Mijn ouders hebben die opgehaald. 

 

20-11

 

Wat make-upjes en nagellak gekocht voor in Geneve.Daarna rustig aangedaan.Ben gebeld door Jeugdjournaal voor een interview voor maandag. Ze willen het bij mij school.Mijn moeder gaat maandagochtend de school bellen en vragen of dat kan. Eerst ga ik de maandagochtend naar de dokter voor een longfunctieonderzoek.Ik heb zoals velen al weten Astma en 2 weken geleden heb ik  een astma aanval gehad tijdens de training en sindsdien last ervan. Morgen komt Hart van Nederland voor de interview spannend. Ze komen bij mij thuis en daarna gaan we naar de Sportboulevard. Mijn zus Michelle gaat ook mee om mij te begeleiden. 

 

21-11

 

Hart van Nederland komt bij mij thuis voor een interview en daarna gaan we naar de Sportboulevard. Om 12.00 uur waren ze mij mij thuis ze zijn heel aardig stelde mij erg op me gemak zij vinden het super knap wat ik kan. We hebben in mijn slaapkamer de interview gedaan. Daarna zijn we naar de Sportboulevard gegaan daar werden we door Evelien opgevangen die begeleiden ons naar de zaal toe en daar werden we weer opgevangen door mevrouw Raalte. Even praten en daarna ging ik naar de turnhal om me even los te maken. Wat een mooie zaal. VSGD heeft dit samen met de gemeente georganiseerd. Super dat ik even hier de opname verder kon doen. Er waren een aantal mensen van mijn eigen vereniging(OKK)aanwezig en die waren ook heel aardig tegen mij. Jammer dat er niemand van de RG (OKK)aanwezig was.Ik werd door mijn zus begeleid.Vind ik ook heel leuk hoor. Mijn vader werd ook geinterviewd hahaha hij vond het maar eng.

 

22-11

 

School vind het goed voor de opname's. Tussen de middag zijn ze langs geweest hun zijn ook heel aardig. De opname's zijn in het speellokaal gedaan. 'sAvonds is het uitgezonden. Mijn koffer verder ingepakt voor morgen. Ja nog 1 dag slapen en dan gaat ik naar Geneve.

 

23-11

 

Om 4.00 uur mijn bed uit.Waaaw wel vroeg. Op schiphol aangekomen en kennis gemaakt met de rest van het team. Wij kregen op schiphol een kado ik een Nintendo dsi xl gaaaafffff die wilde ik altijd zo graag. Het is mijn eerste keer dat ik met een vliegtuig gaat wel eng . In het vliegtuig zelf was het super leuk. Bij aankomst in Geneve stond de EBU  ons op te wachten dit werd allemaal gefilmd. Met en touringbus zijn we naar ons hotel gebracht. Mijn moeder en ik hebben een mooie kamer. Daarna zijn we met de bus naar het circus gegaan. Hebben daar geluncht en daarna gerepeteerd. Het ging suuupppeeerrr goed. Er zijn heel veel camera's elke keer wordt je opgenomen. Wel gaaaf.Ik heb al vrienden gemaakt met de andere kinderen.´sAvonds kregen we in het circus een openingsdiner. Het is een suuuppeerr leuke dag geweest.

 

24-11

 

jippie ik ben jarig. Mijn moeder heeft voor mij gezongen en ik kreeg vast een paar kado's de rest krijg ik als ik terug ben in Nederland. 'sochtend lekker ontbijt in het hotel. Om 10.30 uur moesten we ons melden in de lounge. We gingen aan een lange tafel zitten en wat drinken toen kwam er iemand met een taart (chocola) met kaarsjes en sterretjes aanlopen en ze gingen voor mij zingen ik kreeg kado's zo gaaaaaffffff. 'sMiddags zijn we ergens gaan eten en daarna bowlen. We hadden nog vrije tijd over en ik ben met de andere kinderen wat gaan doen. Daarna gingen we naar het circus om de slotact met  alle landen  te oefenen. Na het diner zag ik mensen achter mij kijken dus ik draaide mij om en daar stond ook iemand met een taart (chocola) met kaarsjes en ook daar gingen ze voor mij zingen echt suuuuppppeeer. Terug in de bus werd mijn naam geroepen en ik moest gaan staan en daar werd in 3 talen vor mij gezongen. Dit is een verjaardag die ik nooit zal vergeten zo gaaaaaaaaaf.

 

25-11

 

Ben niet zo lekker moe,trillen en hoofdpijn. Moest het ook rustig aan doen. Heb wel vandaag wat geoefend mijn act is wat veranderd en afgemaakt. Mijn act was nog niet af.

Heb goeie adviezen van de Belgische trainers gehad hoe ik een handstand of op mijn ellebogen kan staan zonder dat ik hoofdpijn krijgt.Ben daar zo blij mee geen hoofdpijn meer met handstanden enz.Ze hebben mij ook een  ademtechniek geleerd dat is ook zo belangrijk in deze sport en adviezen gegeven dat ik mijn onderrugspieren en onderbuikspieren goed moet trainen (kracht) voor later als ik ouder ben dat ik geen last krijgt van pijn. Ze zeiden dat mijn training voornamelijk uit kracht moet bestaan. Dat was met een portugeesmeisje ook zij deed met haar trainster de hele tijd kracht oefenen en daarna een beetje lenigheid. Zo krijg je van andere zoveel goeie adviezen. Suuuuuppppeeer. Ik zelf was de enigste zonder trainster  gelukkig was mijn moeder er en heeft Kitty en Pammy mij goed begeleid. 'sAvonds hebben wij met z'n allen een pizza gegeten  en daarna naar bed.

 

26-11

 

Ontbijt was weer heerlijk in het hotel.Daarna naar het circus.Ben nog niet zo lekker heb een paracetemol ingenomen. Repetitie gehad met alle landen ging alweer beter dan eerst.Lunch in het circus ( 'smiddags en 'savonds eet je daar warm eten) terug naar het hotel even vrij en daarna weer naar het circus voor de genenrale repetitie mijn haar en make-up werd gedaan door Kitty ik zag er zo gaaf uit

 

Daarna de generale repetitie met publiek en opname erbij ging weer beter dan 'sochtends voelde mij ook een stuk beter. Morgen komt mijn papa en zus Michelle naar Geneve ik heb mijn papa heel erg gemist ben super blij dat hij komt.

 

27-11

 

Vroeg op lekker ontbijten o,ja ze hebben hier elke dag croissants,stokbrood,chocoladecroissants,je kan er tosti maken, roerei,bacon,gekookte ei,aardappeltoefjes,vleeswaren,kaas,fruit en nog veel meer zoveel keus heb je hier. Daarna naar het circus voor de generale repetitie weer met publiek en opnames. Mijn papa en Michelle zouden hier om een uur of 11 zijn maar waren er nog steeds niet hoop maar dat ze mij kunnen zien met mijn act. Ze waren net op tijd voordat ik op moest ik sprong gelijk op mijn papa toen ik hem zag zo blij was ik maar ik moest wel oppassen met mijn make-up hahaha. Toen ik mijn act ging doen kon mijn vader en zus mijn op de beeldmonitor zien. Mijn vader wist niet wat hij zag hij werd er helemaal ontroerd van hij vond het zo goed. ( heeft hij nog nooit gehad dat hij ontroerd werd van 1 van mijn acts/oefening)Michelle zei dat ik wel in Circque du Soleil zou kunnen ja hoor hahaha maar ze vond de make-up en hoe ik met mijn hoofd kijkt tijdens de act zo mooi.Kitty die knuffelde en zoende mij zij vond het  zo goed gedaan en Angeliue ( van de Tros ) ook en Pammy en mijn moeder en vader. Gaaaaf dat het zo goed ging. Kim en Siard (trapeze) en Nigel(jongleur) deden het ook super goed. Er waren ook 4 Russische acts die hadden een hele delegatieteam mee die komen van een circus en treden daar ook in op nou dat kun je wel zien die zijn super goed.

Even lunchen naar het hotel even met mama Michelle het winkelcentrum laten zien en daarna weer naar het circus voor de grote avond. Heb er zo'n zin in vind het helemaal te gek. Super leuk dat mijn ouders en zus tussen het publiek zitten. De avond was super leuk en het ging nog beter dan de ochtend echt suppppeeeerrr. Als ik als contortionist wil doorgaan zou ik met de juiste begeleiding een grote contortionist worden hebben ze mij  en  mijn ouders verteld. Na afloop zijn er veel foto's gemaakt en kregen we de afterdinner party. Die is super luxe maar ik en heel veel kinderen vonden het niet lekker heb dan ook niet zoveel gegeten we gingen daarna met de andere kinderen in een tent dansen. grappig hoor Michelle deed ook mee. Zij was super blij dat ze er was en alles heeft kunnen zien.

 

28-11

 

Het was een gaaaafe week geweest. Suuuuppppeeeerrr gewoon. Ik heb heel veel handtekeningen uitgedeeld ben veel op foto's geweest TV interviews gehad met bv RTS, Ketnet enz.Ik heb nog nooit in een circus opgetreden  ik vind het suuuuuper leuk. Ik kreeg ook te horen dat ik met de juiste begeleiding een groot Contortionist kan worden. Waaaauuuuw ik een meisje uit Nederland. Nooit verwacht. Kitty, Pammy en Angelique bedankt voor alles jullie hebben mij zo goed geholpen dikkkkeeee kusss

Vandaag is onze laatste dag  lekker weer een ontbijtje op daarna bowlen en ik werd 3e jeeeeeeh wij zijn met de touringbus naar het meer van Geneve gegaan was ook heel leuk vooral met Kim ,Siard en Nigel ik heb wel hele leuke vrienden hier aan overgehouden.

'S avonds zijn we in Nederland aangekomen en daarna hebben we wat gegeten bij Burger King en toen naar huis.

 

29-11

 

Nou heb ik weer hoor samen met Michelle en Mama ben ik ziek vervelend hoor. Ik zelf heb last van galbulten nou van wat is dat nou weeer. Ook koorts , erge keelpijn ,hoofdpijn enz.

 

30-11

 

Wij zijn nog steeds ziek met z'n drieen.

 

01-12

 

Arts heeft gezegd dat ik mijn bloed moet gaan prikken.Jeee dat heb ik weer hoor.Het gaat weer iets beter met ons.

 

02-12

 

Mijn zus Michelle is naar school met haar gaat het weer beter. Morgen ga ik naar school en mijn bloedprikken.

 

03-12

 

Mijn papa heeft mijn naar school gebracht in de klas zeiden de kinderen op zij voor de vader van de beroemde Selina hahaha zo leuk. De surprises waren heel leuk die van mij ook. Daarna heeft mijn broer Mikey mij opgehaald van school zo lief van hem.Hij woont in een andere plaats dan ik maar kwam om mij op te halen.Diiikkke kus voor hem.

laat in de middag mijn bloedgeprikt in het ziekenhuis. 8 buisjes. Ze zeiden tegen mij om aan iets leuk te denken tijdens de prik en mama zei toen om aan Geneve te denken ja dat hielp wel. Na afloop vroeg ze om mijn handtekening die heb ik toen gegeven.

 

Ik wordt best wel herkend zo leuuuk  ook in de winkelcentrum.

 

04-12

 

Lekker rustig gedaan. 's Avonds  op de pc geweest en met Nigel geklets. Mama heeft samen met Deborah sinterklaas inkopen gedaan. Spannend voor morgen.

 

05-12

 

Sinterklaasavond jipppiiieee. Het was super. Ik heb hele leuke kadootjes gekregen een hele grote knuffelbeer,manicureset,parfum ,bodylotion,douchegel,pantoffels en nog veel meer. Ben heel erg verwend door Sinterklaas.

 

06-12

 

Voordat ik naar Geneve ging kreeg ik mijn rapport ik heb 2 tienen op mijn rapport ja zelfs een 10,8 voor Topografie de meester gaf een bonus hiervoor wooooeeeehhaaaa.Ben  heel blij met mijn rapport. Vandaag  konden we niet op internet en bellen er was iets met de provider of zoiets dat mijn moeder zei. 

 

10-12

 

Ik had de afgelopen dagen niet zoveel te vertellen. Vandaag is mijn zus Michelle jarig omdat ik met mijn verjaardag in Geneve was viert ik het ook nu. Op school heb ik getrakteerd op croissantjes met knakworstjes en een zak chips mmmmm was lekker. Heb ook nog hele leuke kado's gekregen  ben ik heeel  blij mee. Voor mijn zus was het huis versiert met slingers met 16 jaar en een soort van bord op de deur geplakt met 16 erop ook ballonnen met 16 voor mijn waren er ballonnen met 12 jaar erop. Het was wel super leuk.

 

11-12

 

Naar de tuinwinkels voor een kerstboom. Hahaha met mijn mama is het altijd moeilijk om te kijken want zij wil altijd een grote nordmann kerstboom Veel tuinwinkels afgeweest en naderhand terug naar de eerste en daar hebben we een grote brede kerstboom gekocht gaaaaaaf morgen gaan we de kerstboom optuigen. Heb ook een mail gekregen van Zapplive voor een gastoptreden  suuuppppeeeer gaaaaaaf.

Op de site van Magic Circus Show staat het filmpje wat door Edwin van Mossel ( Tros) is gemaakt zie link : http://www.magic-circus-show.tv/  en ook bij ketnet.be sta het filmpje zie link : http://www.ketnet.be/category/vrije-trefwoorden/magic-circus-show  nou veel mensen zien dan het filmpje  waaaaahhh. Vanaf 13 december is erop Ketnet hiervan een making-off  ik ga dat goed in de gaten houden  suuuuppppeeeerrrr

 

12-12

 

Uitgeslapen.Een beetje me huiswerk gemaakt. Een tijdje geleden was ik gevraagd voor een hoofdrol in een Teaser ik speel dan een roma meisje dit heb ik gedaan en daar is nu een making-off van hier is de link : http://www.youtube.com/watch?v=TmsJ-gxQS6s  Ik word best wel veel gevraagd  en ik vind dat allemaal gaaaaaf om te mogen doen. Ze zeggen ook dat ik veel verschillende talenten heb nou dat weet ik nog niet zo. 

 

13-12

 

Uit mijn bloedonderzoek is gebleken dat er iets is wat te hoog is. Een gesprek gehad met de arts vandaag  en een donderdag moet ik hiervoor terug komen bij de arts die mij behandeld voor een verdere onderzoek..

Ik heb ook leuke nieuwtjes te horen gekregen. Een vroege overbuurvrouw van mijn moeder heeft een flyer over mij van mijn oma gehad en zij heeft daardoor een mailtje naar een indisch maandblad gestuurd en over mij verteld  misschien kom ik  in het maandblad te staan  zou wel gaaaaaaaf zijn zeg. Vooral omdat ik half indische ben.

 

14-12

 

Naar school geweest en zelf wat getraind. Laat in de middag een tel en te horen gekregen dat ik samen met Nigel,Kim en Siard een zaterdag een gastoptreden heb ik Z@pplive gaaaaaf hoor. Nigel en ik doen samen op muziek een act zaterdag bij Zapp gaan we het oefenen. Mijn zus Michelle heeft pech gehad bij haar schoolgym. Bij de klimrek gingen haar vingers dubbel en ze viel naar beneden. Naar de arts geweest en haar vingers zijn gekneust.

 

15-12

 

Op school hebben we To be gehad was heeel leuk. Nigel en ik gaan samen  op youtube zoeken voor een leuk muziekje bij de act het mag niet zolang duren.Ik heb een interview gehad van RTV Dordrecht. Werd 'smiddags gebeld of de interview vandaag kon. Was ook heel  leuk.

 

16-12

 

Uitslag van mijn bloedonderzoek is binnen ik ben voor bepaalde dingen/stoffen allergies.

Doordat ik het afgelopen jaar zo ziek ben geweest en nu veel last heb van mij astma moet ik het een paar weken rustig aandoen anders blijf ik de hele tijd ziek. Wel moeilijk hoor. Mag gelukkig wel thuis een beetje oefenen.

 

17-12

 

School geweest ging goed. Muziekje samen met Nigel voor Z@pplive uitgekozen. Zelf even een beetje oefenen voor morgen.Zag me interview van RTV Dordrecht op tv. Leeeuuuukk. Op tijd naar bed voor morgen.

 

18-12

 

Vroeg mij bed uit om naar Z@pplive te gaan. Onder weg was het heel glad met de auto een paar keer weggeslipt  was wel eng. Aangekomen bij Z@pplive werd ik opgewacht. Nigel en zijn ouders  waren er al en Angelique( van de Tros) was er ook. Eerst even wat drinken en daarna even naar de kleed kijken waar ik mijn oefening op kan doen. Even met Nigel opwarmen en samen even oefenen niet zo lang hebben we dat gedaan. Mijn zus Michelle was er ook bij en keek ook mee. Naar de make-up en daar werd ook mijn haar gedaan. Even naar het podium gekeken en daarna mochten we op. Was gaaaaf om te doen. Heb maar wat anders in mijn oefening gedaan anders wordt het zo hetzelfde. Heb het helemaal zelf verzonnen geen begeleiding hier voor gehad. Vond het wel jammer dat Kim en Siard er niet waren hoop hun wel nog een keer te zien. Daarna gingen we naar huis ik zou laat in de middag een voorlichting over doping van de KNGU bij wonen maar dat ging niet door. Mijn vader vond het te riskant om te rijden omdat het nu al te glad is op de weg en als je 's avonds terug rijd dan is het nog gladder.

 

19-12

 

Lekker uitgeslapen.Rustig aangedaan vandaag. Huiswerk gemaakt een werkstuk. Wat oefeningen gedaan.Gisteren kreeg ik van Angelique een magazine waar ik in staat het heet de Grootste familie van Nederland. Zo gaaaaafffff dat er een foto van mij instaat. Bij de link pers : http://www.selinafreeth.nl/pers heb ik het geplaatst.

 

20-12

 

Baah wij moeten nog naar school terwijl de rest van Nederland al vrij is. Ik ben lopend gegaan.'s Avonds oefeningen gedaan.Van Angelique te horen gekregen dat ik in de Veronica gids sta morgen maar kijken.

 

21-12

 

Mijn moeder bij de boekwinkel gaan kijken voor de Veronica en voor de zekerheid in de andere gidsen gaan kijken en ik sta in nog 3 gidsen waaaaaaaaw  zo gaaaaaffff. Ik een ritmische gymnasten/ slangenmeisje die in de gidsen staat. zie link bij de pers : http://www.selinafreeth.nl/pers

 

22-12

 

Ging vandaag bij het winkelcentrum  kijken voor een jurkje voor Kerst. Na het afrekenen voelde ik mij nog beroerder worden dan daarvoor. Ik zei tegen mijn moeder dat ik heel misselijk was en dat ik voelde dat ik moest overgeven. Ik kreeg een tasje en jahoor baaahhh zo vervelend en dat ook nog in een winkel daarna vlug naar huis gelukkig woon ik er naast. Mijn koorts liep die dag steeds op naast mij zat dan papa, mama en Michelle ik werd wel goed in de gaten gehouden door ze. Kerstfeest van school ging helaas niet door.

 

23-12

 

Niet veel te vertellen nog steeds ziek. Mama heeft lekkere groentesoep gemaakt. Kon maar een beetje van eten.

 

 24-12

 

Ben een beetje mijn bed uitgeweest heb voor op mijn mobiel internet gekregen zodat ik mij niet verveeld. Het is nu ook voor ons vakantie. Mijn zus Michelle wil ook weer gaan proberen te trainen maar dan bij mijn vader op zijn werk.Ze wil haar lenigheid gaan oefenen en iets met de materialen vind ze zo leuk.

 

25-12

Veel leuke Kerstkado's gehad.Ben zo verwend. Daarna Kerstontbijt moest wel voorzichtig aandoen met het eten en wat ik eet.Vanavond ben ik op TV bij het Magic Circus Show ben zo benieuwd daarna.Er staat ook een leuk stukje over mij op gympower zie link: http://www.gympower.nl/2010/12/dromen-komen-uit-in-euro-kids-magic-circus/ krijgt ook veel google alerts binnen over het Magic Circus Show en over mij. Maar eerst gaan we lekker gourmetten. Ik werd weer niet lekker en ben op de bank gaan liggen was weer duizelig en werd in 1 keer moe daarna ging het weer. Om 19.00 uur gingen we met z'n alle voor de tv zitten. Spannend. De show was heel leuk  ben zo blij dat ik hier aan heeft mogen meedoen. Heb heel veel leuke reacties gekregen via mijn hyves, telefoon en mailtjes. Jammer dat ik van degene met wie ik al jaren omgaat geen bericht heb gekregen. 

 

26-12

 

Krijgt nog steeds leuke reacties en ook vragen of ik op een circusschool zit. Zo leuk ik zit niet op een circusschool ik doe Ritmische Gym en daarnaast kijk ik op youtube en doe van kleins af aan dingen na meestal lukt het  maar soms niet. Ik vind het wel super leuk om lenigheid te doen en om dit aan andere te laten zien. Heb vandaag nog een aantal leuke kado's gekregen ben wel super verwend. Een paar keer naar de Magic Circus Schow gekeken en 'savonds spelletjes gespeeld.

 

27-12

 

Ik heb een link  van mij van het optreden van het Magic Circus Show :http://www.youtube.com/watch?v=eBnXj1vXu5A blijf door reacties krijgen zo super leuk. Ook of ik RG kleding die ik niet past of oude teentjes verkoopt nee vooral mijn teentjes niet die gooi ik weg. Blijkt dat ik nog ergens in een krant sta.Woensdag komt er een herhaling op tv van het Magic Circus Show op Ned 3 bij Z@pp het begint om 12.10 uur tot en met 13.45 uur

 

28-12

 

Een telefoontje gehad voor een interview voor het maandblad Moesson. Dit is een indonesische maandblad en gaat door heel de wereld. Zo gaaaaffff dat ik door hun word geinterviewd. Als het goed is dan sta ik er in januari in. Zag vandaag ook op de website van het Magic Circus Show veel leuke foto's van mij staan.

 

 

29-12

 

Interview (telefoon) Moesson vandaag gehad was wel spannend. Zij was heel aardig.Krijgt ook mailtjes binnen voor fotoshoots .Voor de rest heb ik het rustig aangedaan ben gaan kaarten was heel gezellig.

 

30-12

 

Lekker lang uitgeslapen doe ik nu elke dag hihihi. Ook nu heb ik het rustig aangedaan. Zou meegaan naar de winkels maar ben thuis gebleven.'s Avonds ook ff gekaart (jokeren) super leuk spel.Ben ook op de pc geweest en niet te laat naar bed gegaan.

 

31-12

 

Yep vandaag is het de laatste dag van het jaar ik heb een heel apart jaar gehad met heel veel ziek zijn ondanks dat toch Nederlands Kampioen hoepel geworden, Magic Circus Show,een sponsor (Sportemotion), fotoshoots, films,interviews, enz.

Met het vuurwerk ben ik binnen gebleven heb alles van achter de raam kunnen zien en is ook mooi om te kijken. Ben wel laat naar bed gegaan en heb lekkere dingen gegeten maar niet veel.

 

01-01

 

Heel laat mijn bed uitgegaan en heb ook de hele dag niet veel gedaan wat computeren en filmpjes gekeken.

 

02-01

 

Ook nu lekker uitgeslapen maar niet zolang als gisteren. Heb mijn bed mooi gemaakt het lijkt op een soort hemelbed nu. Oefeningen gedaan mijn been zij kan ik nu goed pakken en door trekken naar mijn hoofd toe. Krijg nog steeds vele leuke reacties binnen.

 

03-01

 

Hah kan nog steeds lekker uitslapen heb nog steeds vakantie  onze vakantie begon later.

Filmpjes kijken heb niet zoveel te vertellen.

 

04-01

 

Ook hier niet zo veel te vertellen.

 

 

05-01

 

Kreeg via de tv te horen dat er een grote brand is in de Moerdijk.Ik woon in Dordrecht er vlakbij. Wel eng hoor mijn ouders hebben alle ramen en deuren dicht gedaan en de hele tijd het nieuws gevolgd. Bij ons is er geen alarm afgegaan maar wij hebben wel de rook gezien Hoop dat er geen schadelijke stoffen vrij komen. 

 

06-01

 

Heb wat langer uitgeslapen kon moeilijk slapen door de brand. Vond het best heel eng.

Naar het ziekenhuis geweest en moest weer veel buisjes bloedprikken jakkie ik weer hoor.

Opnieuw een luchtwegonderzoek krijg ik maar dan in het ziekenhuis.

 

07-01

 

Van alles wat gedaan.

 

08-01

 

Mijn zus heeft een vriend en hij is een rapper hij is bezig om bekend te worden hij heeft mooie liedjes ik heb er na geluisterd. Hij schrijft ze zelf en is gisteren naar de studio geweest voor de opname volgende week komt de cd uit. Mijn ouders hebben de kerstspullen opgeruimd we hebben daardoor ook weer meer ruimte in de woonkamer haha.

Lekker gegeten en op tijd naar bed.

 

09-01

 

Vandaag eigenlijk een wedstrijd maar voor mij ging het niet door omdat ik ziek ben. Het is gelukkig niet een hele belangrijke wedstrijd. Voor alle meisjes succes.

 

10-01

 

 

Naar het ziekenhuis voor een longfunctieonderzoek moest in grote apparaten blazen en kreeg daarna ventolin toegediend 10 min wachten en daarna weer opnieuw  volgende week ga ik weer. Mijn zus haar vriend was met ons mee geweest.

 

11-01/13-01

 

Niet zoveel te vertellen

 

14-01

 

Michelle is goed ziek zij heeft 40 graden koorts(mexicaanse griep) mag niet vaak bij haar inde buurt zijn omdat ik anders ook weer ziek wordt. Het is wel zielig hoor zij hoest heel veel. 's avonds heb ik een filmpje gekeken.

 

15-01

 

Uitgeslapen wat huiswerk gemaakt en op de pc geweest. Michelle is nog goed ziek. Heb het zelf ook wat rustig aangedaan.

 

16-01

 

Mijn youtube kanaal wordt veel bekeken heb ook al veel abonnees en krijg ook nog steeds veel reakties bij mijn filmpjes. Super gaaf dat ik op youtube al zo bekend wordt.

 

17-01

 

Naar het ziekenhuis voor een 2de longfunktieonderzoek. Ditmaal werd er een stofje toegevoegd en daar reageerde ik op. Ik kreeg dan ook veel pufjes ventolin en daarna voelde ik mij weer beter. Voor de rest van de dag rustig aangedaan.

 

18-01

 

Werd tijdens de rekenles niet lekker. Ben naar de wc gegaan en daarna ging het wel weer.

Ik zit tijdens de les naast de verwarming en daar kan ik niet tegen. Volgende keer maar een ander plaats vragen. Geoefend en daarna huiswerk gedaan. Rekenwerk en aardrijkskunde. Rekenwerk begrijp ik niet de breuken omzetten in komma getallen. Mijn moeder heeft het mij uitgelegd en nu gaat het goed morgen krijg ik hierover een toets.

 

19-01

 

Rekentoets gehad ik kreeg 40 sommen was de eerste van de klas die klaar was. Mijn klasgenootjes zeiden je zal wel veel fouten hebben maar ik had er geen een fout  jaaah ben zo blij. 's Avonds ben ik naar een informatieavond voor het voortgezetonderwijs gegaan. Heb aan verschillende scholen uitgelegd dat ik een topsporters ben en daarnaast ook andere activiteiten doet en of ik daar vrijstelling voor krijgt. Eentje wist wie ik ben wel leuk hoor. Een van de scholen bied een contract aan dat als ik goeie cijfers haalt ik vrij krijgt soms ook voor het trainen. Maar je moet dan ook echt wel goeie cijfers hebben. Een andere school geeft weer geen vrijstelling en een andere school weer wel die vinden het heel leuk om een topsporter op school te hebben. De lootschool is voor mij te ver weg ik zal dan met de trein moeten gaan dat vinden mijn ouders niet goed om alleen met de trein te gaan.

 

20-01

 

School geweest en daarna naar de kinderarts. De uitslagen van het onderzoek zijn wat ik tot nu toe al wist. Kreeg een mailtje of ik het leuk vind om in maart op de cover van een maandblad te staan jaaah  gaaaaaf tuurlijk. Krijg nog steeds mailtjes voor fotoshoots enz. Super leuk allemaal. Merk wel dat er mensen zijn die het je niet gunnen. Door dat ze dan vinden dat ik teveel in de publiciteit komt. Nou ik wordt vaak gevraagd en vind het suuuppppeeeerr leuk om te doen en blijft het doen. Wat de ander denkt of doet daar geef ik dan niks om moeten hun weten.

 

21-01

 

Heb vandaag op een leuk muziekje een oefening op papier gezet. Het is mij aardig gelukt.

Super leuk om dat te doen elke keer naar een stukje muziek luisteren en daarna gelijk wat op papier zetten. Mijn ouders vinden het harstikke knap dat ik dat kan. Weer iets erbij wat ik kan.

 

22-01

 

Het is zo'n super leuke dag vandaag kan er nog niet veel over vertellen maar wel dat het een suuupppeeeerrr gaaaaaffffe dag was. Binnenkort vertel ik er wel iets meer over.

 

23-01

 

 

Huiswerk geleert (natuurkunde) daarna wat spelletjes gedaan. Lekker rustig dagje ben wel moe van gisteren

 

24-01

 

Nou toen ik vandaag uit school kwam vertelde ik mijn moeder dat ik zo'n pijn bij mijn wang hebt. Mijn moeder zag dat 1 kant van mijn gezicht dik is. Vroeg of ik een bal of zoiets tegen mijn gezicht heb gekregen maar nee niks van dat. Later op de dag doet ook mijn oor en hoofd zo'n pijn. Morgen maar even langs de huisarts.

 

25-01

 

Bij de huisarts geweest. De dikke wang komt door een speekselklierontsteking. Balen hoor.

Mijn moeder heeft naar school gebeld of er de bof heerst gelukkig niet.

 

26-01

 

Vandaag niet veel gedaan.

 

27-01

 

Lekker veel gerust en wat oefeningen gedaan.Ook op youtube gezien dat andere video's van mij hebben geplaats op hun kanaal wel met mijn naam enz erbij. Op deze manier ga ik door heel de wereld. Krijgt nu ook last van keelpijn.

 

28-01

 

School was weer leuk.Ben nu ook nog eens verkouden. Met een vriendinnetje snoep gekocht vast voor de citotoets. kracht getraind. 's Avonds ben ik door Mikey op gehaald om bij hem te logeren.  

 

29-01

 

Lekker geslapen. Ben nu nog meer verkouden dan gisteren.Mikey heeft lekkere nasi-goreng gemaakt met garnalen hmmmm. Veel spelletjes gedaan met hem. Daarna een citotoets op de pc gemaakt  het ging wel goed.

 

30-01

 

Ben vroeg mijn bed uit gegaan kon niet slapen door de verkoudheid. Lekker gegegeten ´s middags gingen we even naar de stad maar ik werd daar niet lekker misselijk toen zijn we terug naar huis gegaan. Het is wel heel gezellig geweest het weekend bij Mikey en Djelza. We hebben afgesproken doordat vandaag het winkelen niet doorging ik dan volgende week zondag met ze naar de Primark gaat. Lijkt mij super leuk ik ben daar nog nooit geweest maar heb er veel over gehoord.

 

31-01

 

Tsja niet zoveel beleefd. School geweest, geoefend op de pc voor de citotoets daarna krachttraining gedaan.Vroeg naar bed, voor morgen dan heb ik de eerste citotoets.

 

01-02

 

Pfff vandaag net zoals de rest van Nederland de eerste citotoets gehad. Ik vond het best wel moeilijk.Tijdens de citotoets veel gedronken en wat gesnoept. Thuis lekker gegeten en daarna wat getraind.

 

02-02

 

2de citotoets gehad vond ik ook nog wel moeilijk. 's Avonds naar een open dag geweest van de Dalton school. Ik kreeg een rondleiding en tussen door kon je met proefjes enzo meedoen.Er was ook een soort bingo je kreeg een blaadje en daar moest je zelf getallen invullen een docent ( geschiedenis) noemde een getal en stelde dan een vraag op die manier moest je je blaadje invullen. Jaaah bingo en ik had al de vragen goed en kreeg een leuke prijs.

 

03-02

 

Vannacht heerlijk geslapen. Vandaag de 3de en laatste gedeelte van de citotoest. Ik heb een leesbril en was die vergeten mee te nemen. Gelukkig zag mijn moeder de bril thuis liggen en heeft die vlug gebracht. Nou nu maar afwachten op de resultaat in maart krijg ik de uitslag te horen.

 

04-02

 

Op school hebben we niet veel gedaan filmpje gekeken. Krijg nog steeds mailtjes voor optredens/ demo's enz. Vind het wel gaaaaf dat ik nog steeds gevraagd wordt. Getraind en daarna tv gekeken o.a. naar Sterren dansen op het ijs.

 

05-02

 

Lekker geslapen. Met de post kreeg ik het indische maandblad Moesson binnen. In december had ik een interview gehad met een van de redactieleden en deze maand sta ik met 2 pagina's in hun magazine zo gaaaaaaaffffffff. Bij de pers heb ik de interview toegevoegd. Ik vind het zo coool dat ik erin sta.

 

06-02

 

Met Djellza (schoonzus) naar Rotterdam geweest.Wij zijn naar de Primark geweest heb er leuke kleding,schoenen en veel sieraden gekocht. Wat is die winkel groot zeg en druk. Daarna nog even bij de andere winkels gaan kijken .Het is een leuke en gezellige dag geweest.

 

 

07-02

 

Op school te horen gekregen dat  iederen de citotoets spelling over moet doen.Voor ons is dat een woensdag. Het blijkt dat de score landelijk laag uit valt. Heb mijn haren geknipt een stuk er af en een lok laten knippen. Ik vind het super gaaaaaf zo.

 

08-02

 

Leuke dag geweest. School ging goed.Tussen de middag lekker  tosti gegeten. Getraind. En daarna vroeg naar bed.

 

09-02

 

Citotoets spelling ging wel. Lekker gegeten op de computer geweest.Heb een leuke kaart gekregen ben er super blij mee zo lief. Mijn moeder kreeg een telefoontje van mijn zus haar school.Met mijn zus was er wat gebeurd op school ik ben zo boos op die kinderen. Ben naar de winkel gegaan en heb wat gekocht voor mijn zus om haar te troosten. Baaah je heb echt van die vervelende kinderen die niets te doen hebben en maar zinloze dingen doen zo ook bij mijn zus.

 

10-02

 

Vandaag 2e gedeelte van de citotoets gemaakt. Heb wat huiswerk opgekregen ik moest een tekening afmaken. Gisteren van Angelique van de Tros (Magic Circus Show )een mailtje gekregen. Ik krijg een mooie dvd van de uitzending en een klein aandenken. Wauw vind dit super leuk. Ben super verwend door haar.

 

11-02

 

Ik heb voor mijn tekening een 9 gekregen. Ben er heel blij mee.Voor de rest een leuke dag wat getraind en daarna op de computer en tv gekeken.

 

12-02

 

Van alles een beetje gedaan. Laat in de middag  zijn Michelle en ik  door Djelza (schoonzus)opgehaald om te logeren bij haar en mijn broer.Vind het altijd super leuk bij ze.

Mijn broer haalt altijd leuke grapjes uit. Djellza gaat mijn nagels mooi lakken.

 

13-02

 

Lekker geslapen en gegeten. Merk wel dat ik vandaag heel veel hoest. Heb bij mijn broer wat krachttraining gedaan en lenigheid en huiswerk geleerd en daarna met z'n alle spelletjes gespeeld.

Rond een uur of zeven naar huis en  jaa hoor ben mijn huiswerk vergeten mee te nemen.

 

14-02

 

Jaah naar school zonder mijn huiswerk. Gelukkig is de meester hier niet boos om. Voor taal heb ik een  7,2 gekregen. Ben wel erg moe ff rustig aandoen. Vroeg naar bed.

 

15-02

 

Wordt een drukke dag mijn Oma en Djellza zijn vandaag jarig. Ik had een tijd een hoofdrol in een teaser morgen is alles beter ik speel daarin een romameisje.De producer is Roel van de Weijer en de regisseur is Floris Parlevliet. Zij willen een korte film maken van de teaser met mij in de hoofdrol.Hier hebben ze natuurlijk geld voor nodig door middel van donaties enz.Het wordt nu goed gepromoot ze staan hiermee in veel kranten ook in Belgie. Op hun website Cinecrowd kun je hierover alles lezen en de teaser zien zie link: http://www.cinecrowd.nl/. Ik hoop wel dat er nog meer sponsors komen.

 

16-02

 

Voor taal heb ik een 9 voor de rest ging het goed op school. Heb een mailtje binnen van Sportemotion dat mijn pakjes en lint binnen zijn. De teaser en de website Cinecrowd wordt nog steeds goed gepromoot zo hadden ze vandaag een interview gehad met Radio 1 en daar in zag je fragmentjes van de teaser met mij gaaaaaf : http://www.cinecrowd.nl/news.php?projectUid=d323247bffaf0583cd4740424f4de2ee53cd33ac

 

17-02

 

Gewone dag niets bijzonders gedaan.

 

18-02

 

 

Damian is morgen jarig . Even naar de winkels om kadootjes te kopen voor hem. Kwam daar ook een vriendinnetje tegen zij gaf mij gelijk een dikke knuffel zo lief.

's Avonds mee geholpen met het versieren van de woonkamer en het verstoppen van de kadootjes

 

19-02

Damian is jarig. Ik heb zijn kado's verstopt en hij ging ze natuurlijk zoeken. Hij vond dat zo leuk. Hij heeft heel veel kado's gehad en een taart van Toy- Story. Mijn zus (zijn moeder)was wel heel ziek zij moest die dag rusten.Maar we hebben het voor Damian toch gevierd. Ik heb vandaag ook mijn nieuwe pakjes opgehaald bij Sportemotion samen met een hele mooie lint en een hoepel en een mooie ketting van een hoepel met een meisje erin. Ik ben hier super blij mee. Dankje wel Sportemotion.Was een super leuke dag

20-02

Ik ben een hele tijd geleden gevraagd door verschillende fotografen voor een fotoshoot. Maar mocht dit helaas niet doen door ziekte.Vandaag heb ik het weer geprobeerd bij LStyling Photografie. Het was heel gaaf bij hun. Ik heb het ook rustig aangedaan.Ik kreeg verschillende soorten make-up en had ook verschillende kledingstukjes aan. Ze hadden ook rekening met mij gehouden en deden het rustig aan. Was geweldig om weer te doen. In de auto ben ik in slaap gevallen. Er zijn nog 5 fotografen die een shoot met mij willen doen.

21-02

Naar school geweest. Heb een paar foto's gekregen van de shoot en ik vind ze super leuk. Heb ook een leuke mail gekregen van 1 van mijn trainsters. Hele leuke reacties gekregen op mijn foto.

 22-02

Weer een leuke dag geweest. Sportemotion bedankt voor de pakjes en een paar foto's meegestuurd. Zij willen de foto's graag gebruiken voor de website,hyves en Facebook. Wat getraind en vroeg naar bed gegaan.

23-02

Yeaah vandaag ben ik te zien op TV bij RTL8 met het programma Schatkamer van Telekids. Hier ben ik in Oktober voor gevraagd. Ik heb de muziek zelf  gekozen en ook de act zelf verzonnen. Bij video's heb ik het filmpje geplaats ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.Morgen is mijn moeder jarig en heb net bij de winkel wat kado's gekocht.

 24-02

Verjaardag van mijn moeder. Vroeg mijn bed uit om ontbijt te maken voor mijn moeder.  Heb het haar op bed gegeven. Poee mijn vader en Damian hadden een pechdag. Mij vader bracht Damian op de fiets naar school toen kwam zijn voet tussen de spaken. Zijn voet is  zwaar gekneusd en hij zit in het gips en heeft en rolstoel. "smiddags mama haar verjaardag verder gevierd en 's Avonds heerlijk gegeten. Indische rijsttafel.

25-02

Bijna vakantie. Mijn moeder was ook op mijn school en ging toen even met mijn meester  over mijn praten. Het gaat al steeds beter met mijn op school. Vind dat ik de laatste tijd een kleurtje op mijn wangen hebt. dat is zolang geleden ik zag altijd er altijd heel witjes uit. Lekker getraind.

26-02

Uitgeslapen en daarna op de pc ook nog wat op de Nintendo gespeeld. Daarna film gekeken met mijn ouders. Damian verzameld de Troeltjes van de plusmarkt hij moet er nu nog 5. Met Damian gaat het al wat beter. Hij zit nu vaak in de rolstoel.

27-02

Ook vandaag rustig aangedaan. Michelle is naar de dierentuin samen met een paar klasgenootjes. Het is wel heel slecht weer. Weer een paar leuke films gekeken en op de pc geweest. "s Avonds met Michelle naar mijn broer gegaan om daar te logeren. Het is daar altijd super leuk.

28-02

Heerlijk geslapen. Lekker broodjes gegeten en veel gerust. Ja ook op de pc geweest.Mama belde om te vragen hoe het met ons gaat.'s Avonds pizza gegeten.

01-03

Weer even thuis. Michelle heeft samen met Djellza  voor het eerst gefigureerd in Spangas ze vonden het heel leuk. Zij hebben daar veel gelachen. Voor mij is het te veel om te doen zo'n hele dag. Heb getraind. Ik doe mee met een Miss Beauty verkiezing 2011 dit is via hyves. Ik kan hiervoor veel stemmen gebruiken als je mij een stem wil geven kan dat via deze link :  http://www.hyves.nl/rexona?tryvertisingvar_beauty=3080  Ik ben heel blij met een stem van je.

02-03 t/m 06-03

Ben samen met Michelle deze dagen bij Mikey logeren.Ja, ook het trainen/oefenen gaat dan door.

Was gezellig. Op de een of andere manier ging ik vandaag door mijn elleboog heb er behoorlijk last van.

07-03

Vakantie voorbij weer naar school.Cito uitslagen binnen. Ik wist al ongeveer wat ik zou halen i.v.m dat ik een hele tijd ziek ben geweest en toen ik de citotoets deed was ik ook nog ziek. Volgende week krijg ik een gesprek over naar welke school ik hierna kan gaan.

08-03

Voor een rekentoets heb ik een 7,5 gehaald en voor spelling een 9 gaat weer steeds beter met mij. Slaapt nu ook veel beter. 'sAvonds heeft Robert met mij buikspieroefeningen en beenspieroefeningen gedaan. Deze zijn anders dan die ik normaal doet. Wel zwaar zeg.

09-03

Jaah wel te verwachten van de krachtoefeningen heb ik een beetje spierpijn maar we gaan gewoon door. School was leuk ga samen met Loes proberen om mee te doen met de playbackshow het gaat van school uit.

10-03

Ben vandaag bij loes geweest was super leuk. We hebben veel lol gehad samen.daarna heb ik krachtoefeningen gedaan.

11-03

Weer een paar leuke cijfers terug rekenen gaat steeds beter. Na school even wat lekkere snoepjes gehaald en dan kom je best wel veel klasgenootjes enzo tegen was leuk.

12-03

Met mama mee naar de winkels geweest heb een paar leuke nagellakjes erbij die heb ik toen we thuis waren gelijk opgedaan.Samen met Damian even bij Mikey geweest.'s Avonds met ze alle en leuke filmpje gekeken.

13-03

Heerlijk uitgeslapen. Mijn kamer een beetje opgeruimd en voor de rest wat spelletjes gedaan en op de pc geweest.

14-03

Vandaag heb ik van mijn trainster  een trainingsschema gehad om mijn kracht en conditie op te bouwen. Doordat ik een hele tijd ziek ben geweest moet ik weer rustig mijn conditie opbouwen mijn  lenigheid is goed maar mijn conditie die moet ik weer op peil krijgen.

15-03

School was weer leuk daarna mijn huiswerk gemaakt en getraind.

16-03

Loes kwam vanmiddag bij ons eten wij hebben worstenbroodjes op hmmm lekker. Daarna hebben wij een stukje geoefend  voor de playbackshow. Het is bijna af.  

17-03

Mijn moeder is ziek maar toch zijn we 's avonds naar het gesprek van de meester toe gegaan. Omdat ik  school en sport wil blijven doen op het voortgezet onderwijs is het daarom beter voor mij om mavo/havo te gaan doen. Dan kan ik beide beter combineren.

18-03

School geweest en daarna even bij Loes geweest. Het gaat met mij al een stukje beter.Ben daar zo blij mee.

19-03/20-03

Weekend van alles een beetje gedaan. Oefeningen mee boodschappen gehaald en op de pc en tv gekeken. Michelle werd een zondag niet lekker. Zij viel bijna flauw gelukkig waren mijn moeder en Deborah er om haar op te vangen ze hebben haar daarna op bed gelegd.Ze viel gelijk in slaap. Schrok wel even hoor. Het gaat nu iets beter met haar.

21-03

Het is lente. School geweest ging goed ik heb ook nieuwe vrienden gemaakt. Weer getraind het gaat al iets beter met mij conditie en kracht. 

22-03

Ook vandaag ging het goed op school. Eind van het jaar hebben we een musical ik ga hiervoor ook een auditie doen maar dat is pas 1 april het is geen grapje.

23-03

School geweest en na school is om 1 uur Marcella bij ons thuis geweest.Het was heel gezellig. Wij hebben met elkaar gesproken en Marcella heeft na mij oefeningen gekeken.Ik kan nog  de elementen enkel ik moet nu iets meer op mijn houding letten. Heb afgesproken om zo snel mogelijk weer te gaan beginnen. Gewoon rustig aan als ik moe ben kan ik even aan de kant zitten of de andere meisjes helpen met hun oefening.

24-03

Ik sta eraan te denken om naar de mavo te gaan. Mijn moeder heeft vandaag gebeld voor een rondleiding en ik mocht gelijk 'smiddags al komen kijken. Het is een kleine school met 400 leerlingen en het is er ook rustig. Als extra vak krijg je er Spaans (taal). Je kan er ook theater doen is ook aan mij gevraagd om te doen maar als ik op school ben wil ik het rustig aan doen. na school heb ik het  druk genoeg. Dus voor mij geen theater. Ik krijg vrijstelling voor mijn sport dat is wel heel fijn. Lag ook vroeg op bed was erg moe.

25-03

Voor godsdienst heb ik een slecht cijfer gehaald een 5. Ja daar ben ik niet zo blij mee. Getraind en daarna 'savonds tv gekeken.

26-03

Heb niet zoveel gedaan. Ben best wel moe. Heb een leuke foto gezien van mijn overgrootvader zoo dat is een oude foto een eeuw oud.

02-04

Ik heb een hele drukke week gehad. Heb audities gehad voor de musical van school en playbackschool huiswerk gemaakt. Woensdag met mijn moeder en vriendinnetje naar Amsterdam geweest ben ook even op de albert cuypmarkt geweest dat was heel leuk.Kwam er een kinderboekenschrijfster tegen heb van haar een leuke ansichtkaart gehad over haar nieuwe boek.  Thuis getraind.

Vandaag ben ik gaan trainen was heel leuk. Heb het rustig aangedaan.Wel mooi de 3 uurtjes volgehouden. Ik heb de oefening van groeps geleerd  een leuke oefening.

03-04

Lekker geslapen. Mijn ouders zijn vandaag 25 jaar getrouwd wat een leuke dag zou worden ging niet door omdat mijn moeder ziek op bed ligt. 's avonds heeft mijn vader een indische rijsttafel besteld mmmmhhh. Volgende keer gaan we de leuke dingen doen die we eigenlijk vandaag zouden doen.

04-04

School geweest en daarna getraind.Michelle is ook ziek.Als ik nou maar niet ziek wordt.

05-04

Cijfer terug van taal 7,9 . Voor de rest is het een leuke dag geweest.Vroeg naar bed gegaan.

06-04

Naar de stad geweest met mijn moeder en oma. Ik heb nieuwe schoenen, (nike) zomerjas,veel shirtjes en een gave zonnebril gekregen daarna zijn we naar mc donalds geweest. 'sAvonds oefeningen gedaan.

 07-04

Ik heb een hele tijd geleden in de Teaser Morgen is Alles Beter de hoofdrol gespeeld.Voor een korte film was er 10000 euro nodig en dat is nu binnen. Yeah. De Miss Beauty Rexona 2011 is vandaag de laatse dag om te stemmen is sta sinds gisteren op de 1ste plaats. De 1ste 10 winnen een Rexona pakket en uit de 1ste 10 kiest de jury wie de modereportage wint en je komt dan in de Girlz te staan. W Super gaaaf de prijzen. 

O,ja deze link sta op facebook : http://www.facebook.com/pages/Morgen-is-alles-beter/189200097760773  het is van de teaser Morgen is Alles Beter

08-04

Vandaag is een ongeluksdag (rotdag)ik wil er niet veel over zeggen maar dat mensen (kinderen) niet te vertrouwen zijn heb ik nu wel ontdekt. Gelukkig heb ik mijn familie bij wie ik altijd terecht kan en met wie ik kan praten.

09-04

Slecht geslapen. Vroeg mijn bed uit en daarna gaan trainen. Ik heb het laatste gedeelte meegedaan met de groeps."smiddags met mijn moeder wezen winkelen en daarna buiten in de tuin gezeten. Was ondanks gisteren vandaag toch nog een leuke dag geweest. Voor morgen afgesproken om met Astrid te gaan spelen

10-04

Hele leuke dag geweest. Eerst wat uitgeslapen daarna naar Astrid en hele leuke dingen gedaan. Op de pc en mijn huiswerk geleerd.Ik ben gevraagd om in juni op te treden voor het goede doel Wereld Armoede dag.Tuurlijk wil ik dat doen. Wanneer ik hier wat meer van weet laat ik het je weten.

11-04

Cijfers terug van dictee een 8 en een 7,8. 's Avonds naar mijn broer geweest om verder te helpen aan zijn huis het schiet al op. Heb daar even een heel klein stukje met Michelle natuurlijk buiten gerend pfffffff wel zwaar.

12-04

School was weer leuk. Training ook. Heb weer een aantal elementen geoefend en dat ging goed.Daarna groeps gedaan. Toen ik klaar was zat Michelle in de kleedkamer dat vond ik leuk de andere kinderen ook. Daarna eten en naar bed.

13-04

Ben vandaag moe. Heb het rustig aangedaan. Mijn lengte is vandaag gemeten en ik ben in 1 maand 4cm gegroeid waaahhhhh.

14-04

Cijfer terug van tekenen  een 9. Mijn rapport gekregen best wel goed voor rekenen en begrijpend lezen een 8 voor taal een 7 voor schrijven een goed veel goeie cijfers staat erop mijn rapport dit keer geen 10 maar wel een 9. Door Astrid gevraagd om zaterdag op haar verjaardagsfeestje te komen. Zondag is de groepswedstijd deze wedstrijd doe ik nog niet mee maar de volgende wedstrijd wel gaaaaf.

15-04

Kado gekocht voor de verjaardag van Astrid morgen. Er stonden een paar jongens voor de deur en ze riepen jaah hier woont ze ik zie haar fiets maar ze zagen niet dat mijn zus in de auto zat ze schrokken  wel toen mijn zus uit de auto kwam. Het zijn een paar jongens van school.Was wel grappig. 'sAvonds getraind.

16-04

Vandaag was er geen training. 'sMiddags naar Astrid haar verjaardag gegaan het was suupeeer gezellig en heel leeeuk. 'sAvonds lekker gegeten bij haar en ik bleef ook bij haar slapen zoo gaaaaf.Wel laat slapen.

17-04

Vroeg wakker geworden we zijn samen naar de wedstrijd van groeps gaan kijken . Gaaaf OKK wordt 1ste suuppeer .De volgende wedstrijd sta ik er ook bij. "sMiddags bij Astrid van alles een beetje gedaan 'savonds mee gegeten ben wel heel moe niet te laat naar bed gegaan. Het was een suuper gaaaaf weekend.

18-04

School geweest en EHBO geleerd voor morgen daarna ben ik 'savonds even mee geweest naar het huisje kijken van mijn broer ze schieten al wat op.

19-04

Jaaaah ik ben voor EHBO geslaagd ben zo blij. Morgen wordt mijn fiets gekeurd papa is mijn fiets in orde aan het maken. 'sAvonds lekker getraind heb ook de groepsoefening gedaan. Ga ook proberen om wat meer te trainen.

20-04

Fiets is goed gekeurd. We gingen er met de klas naar toe fietsen kreeg een klasgenootje pech ze werd door een wesp in haar oog geprikt aaaahh zo erg.Ze heeft een hele dikke oog. :smiddags kadootjes kopen voor papa.

 21-04

Ben om 13.00 uur uit en heb dan vakantie heerlijk. Op school hebben we een paasbrunch gegeten was gezellig zo met z'n alle.Daarna naar Mikey z'n huis geweest. Papa en Mama zijn er elke dag tot laat bezig om te helpen. Wordt wel leuk zijn huisje vandaag mag ik ook iets langer blijven omdat ik morgen toch vrij ben.

 

22-04

Papa is jarig hij heeft een Tomtom voor zijn verjaardag gehad waar hij heel blij mee is.'sAvonds barbequen maar we gingen tot heel laat door super gezellig en lekker.

 23-04

Uitgeslapen.Daarna naar een slaapfeestje van een vriendinnetje we gingen naar een mevrouw waar we marsepein gingen maken en dat op cakejes deed en daarna gingen weer terug naar hun huis 's Avonds gingen we met z'n alle in de woonkamer slapen ik mocht op de bank.

24-04

Kon maar niet slapen heb de hele nacht niet kunnen slapen. Om 13.00 uur werd ik door papa opgehaald. "smiddags ben ik naar bed gegaan en heb tot 20.00 uur geslapen.Pfffff ik was echt moe. Barbequen en daarna even naar mijn broer zijn huisje gaan kijken schiet al op. Nou ik dacht dat ik niet meer kon slapen maar ik viel zoweer in slaap gelukkig.

25-04

Uitgeslapen ben nu wel een beetje bijgekomen. Lekker zonnen in de tuin met mijn zussen. Even naar Verhagen geweest wat lekkers gehaald.

26-04

Even weggeweest naar een vriendin toe. Daarna  trainen. Ik heb op de muziek meegedaan met de groeps ik was wel een beetje de weg kwijt maar de hoepel gooien  en vangen ging heel goed.22 mei ben ik erbij met de groeps suuuper of ik in de groeps zelf sta dat weet ik niet .

27-04

Een beetje de website bijgewerkt nieuwe videos, foto's enz heb ik nu wel een beetje tijd voor. Samen met mijn moeder heb ik facebook dit is de link : http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1780876489 wel zo makkelijk voor mijn familie die in het buitenland wonen.

 28-04/01-05

Van alles wat gedaan 30-04 heb ik met een soort van kraampje gestaan met een aantal vriendinnen was leuk en gezellig.Zondag ben ik naar de kermis gegaan.

02-05/08-05

Heb het even druk gehad. Mijn ouders zijn bezig geweest met het huis van mijn broer. ben tussen door samen met met zussen en neefje naar de kermis geweest. Donderdag zijn we naar Antwerpen geweest. Was heel leuk we zijn daar ook naar de ZOO geweest niet zolang het was er heel stoffig en we moesten heel veel niezen niet zo leuk. We hebben wel lekker gegeten in Antwerpen en daarna een ijsje gegeten. Zaterdag trainen ook weer groeps gedaan. Daarna naar het strand maar omdat ik nog zo moe was ben ik samen met mijn ouders later gegaan. Mijn zussen waren al vast gegaan. Op het strand hebben we een paar keer een wedstrijd gedaan met hardlopen dit is goed voor mijn conditie.Mijn zus haar vriend was er ook en ja die was elke keer eerste. daarna zijn we naar Renesse gegaan en hebben daar gegeten en ook daarna een lekker ijsje gehaald.'sAvonds heerlijk geslapen. Zondag moederdag.Mijn moeder heeft leuke kadootjes gekregen en 'smiddags naar het strand geweest.Het was kouder dan gisteren maar wel heel leuk heb een krab gevangen.

09-05

School geweest wel leuk om iedereen te zien 's Middags zijn we begonnen met de musical.

10-05

School ging goed daarna trainen gaat elke keer beter Ook vandaag groeps gedaan op muziek.

11-05

Ik heb binnen kort een spreekbeurt en ik vind het leuk om het over Contortion te doen. Had graag RG gedaan maar omdat ik dat al in een andere groep heb gehad mag ik dat nu niet meer doen maar Contortion vind ik natuurlijk ook harstikke leuk ik heb al leuke foto's verzameld ook van mijn zelf en Zlata. Ben er lang mee bezig geweest.

12-05

Op school doen we elke dag een stukje van de musical oefenen. "sMiddags met Jennifer bij de braderie geweest heb er een paar leuke oorbellen gekocht en nagellak. "s Avonds met mama en mijn zussen geweest en heb er een leuke spijkerjurk gekocht.

13-05

School leuke cijfers terug zoals een 8 voor dictee. Damian heeft nog steeds last van zijn voet hij is daarvoor al naar de huisarts geweest en fysiotherapeut .Nu moest hij vandaag een foto maken en het is niet gebroken. Mijn broer is er ook en hij heeft een nieuwe mobiel wauw die is mooi.

14-05

's Ochtends trainen ik was niet zo lekker maar ben toch gegaan om het te proberen. Het ging dan ook naderhand goed. Ook vandaag op muziek met groeps gegaanwordt elke keer wat veranderd dus ik raak nog wel eens de klus kwijt. 'sMiddags met Michelle filmpje gekeken en 'savonds naar mijn broer voor te logeren. Het is voor het eerst dat ik in het nieuwe huis gaat logeren.

15-05

Goed geslapen  ben wel vroeg wakker. Spelletjes gespeeld.Samen met Djellza mijn huiswerk voor morgen geleerd (geschiedenis) ging goed 'sAvonds heeft papa mijn opgehaald.

16-05

Vanmiddag vrij van school. Ik ben dan ook een stukje verder gegaan met mijn spreekbeurt.'s avonds een afspraak met Floris heb een soort van auditie gedaan voor een korte film. Hij vond het heel goed en zei dat ik een grote kans maakt voor de hoofdrol binnenkort hoor ik meer. 

 17-05

 

 Cijfers terug geschiedenis en verkeer voor allebei een 7 mmww gaat wel.Mijn ouders vinden het harstikke goed. Daarna verkeersexamen 1 voor 1 gingen we door Dubbeldam en Stadspolder fietsen. Om 14.00 uit en  even naar de winkels geweest. Daarna trainen tot 20.00 uur ging goed ook groeps gedaan op muziek.Mijn conditie gaat steeds meer vooruit.

28-05

Heb het heel erg druk gehad waardoor ik mijn dagboek niet kon bijhouden. Op school zijn we bezig met de musical gaat goed. Met de trainingen gaat het ook goed.Ondertussen een groepswedstrijd gehad 1ste geworden en we zijn door na het NK. Heb mijn mooie trainingspak van Sportemotion aan gehad. Goeie cijfers terug zoals een 9,5 voor dictee.Sportdag gehad was ook wel leuk. Ik sta in de Girlz.nl onder de spothlights dat is wel heel gaaaaaaf  op deze manier probeer ik ook mijn sport een  te promoten. Linkje van de Girlz : http://www.girlz.nl/life/fun-to-do/338/in-de-spotlight-selina

29-05

Ik heb zo'n leuk nieuwtje. Ik kom in een boek te staan. De boek heet Sudah laat maar deze boek gaat over Indisch-Dordrecht en er komen verhalen in te staan van de oudere generatie tot de jongere generatie. Ik ben dan de 4de generatie en ik kom er in te staan omdat ik best al heel veel bereikt heb met mijn sport. Ik ben er trots op dat ik in het boek komt te staan. Er komt een foto in met een stukje over wie mijn ouders zijn en wat ik tot nu toe allemaal bereikt hebt. Daarnaast komt het ook in het archief van Dordrecht te staan. En jaren later komt er een 2de boek uit en dan kom ik daar ook in te staan om te kijken hoe het dan met mij gaat. Zo gaaaaaaf is dat. Van 01-09 tot en met 11-09 2011 wordt er in Dordrecht een INDORDT FAIR georganiseerd. 01-09 komt dan het boek uit Sudah laat maar die dag is er ook een tentoonstelling en hangen er ook foto's van mij tussen. Ik ga zeker kijken.

30-05 t/m 02-06

School geweest leuke cijfers terug gekregen. Ook hele leuke reacties over dat ik in het boek komt te staan. Vooral ook van mijn familie maar ook onbekenden.Heb een training van 4 uur gedaan en dat ging goed daarna met mama mee naar de winkel geweest.

03-06

 

Met een verjaardagsfeestje naar de efteling het was zo gaaaf. Heb er heel veel leuke dingen gedaan. Na de efteling gingen we naar macdonald.Toen ik thuis kwam was er allemaal visite. Mijn tante uit Indonesie is bij ons. Ik had haar nog nooit in het echt gezien zij was 14 jaar geleden voor het laatst naar Nederland gekomen. Er zijn gelijk veel foto's gemaakt zo leuk. Ook van mijn ooms enz.Kreeg een heel leuk nieuwtje te horen mag er nog niks over vertellen is geheim  maar het is zo gaaaaaf ben er zo blij mee.Daarna niet te laat naar bed gegaan was best wel moe.

 

04-06

 

De training begon vandaag een uurtje later omdat het een open les is. Er komt bij ons weer een c-lijn en daarom dat er een open les is. Laat in de middag zijn we op bezoek geweest en daarna ben ik samen met Damian met mijn broer meegegaan en heb daar gelogeerd.

 

05-06

 

Lekker gegeten een beetje huiswerk gedaan. Voor een dinsdag heb ik geoefend ik doe hetzelfde als bij de efteling.Ik heb die oefening toen zelf verzonnen. 'sAvonds toen ik thuis kwam was er visite.

 

06-06

 

Oefening geoefend ging goed. Morgen als ik uit school komt gaan we gelijk door naar Rotterdam. Spreekbeurt ook geoefend.

 

07-06

 

Uit school gelijk naar Rotterdam gegaan voor mijn optreden voor het goed doel Wereld Armoede. Daar aangekomen mijn muziek proberen op te zetten maar het ging niet het pakte het niet. Er was iemand en die had wel cd maar muziek van de jaren 80 veel kon ik er niet ik moest er snel 1 kiezen. Daarna make-up op gedaan en wat los gemaakt en pakje aangedaan. Ik heb mijn pakje van mijn sponsor Sportemotion aangedaan. Ik was als eerste het is een dinner-afterparty. Ik sta in het midden en om mij heen staan allemaal tafels. Best wel spannend anders dan op een podium. Op de muziek moest ik wel improviseren. Het was super leuk om te doen er was ook iemand van Spangas. Na afloop kreeg ik een doosje chocola en roosjes. Wij zijn er tot het einde gebleven.

 

08-06

 

School geweest en 'smiddags had ik een kenningsmakingsdag van de Mavo. Zag er best wel veel bekende. Wij kregen na afloop een lijstje mee voor de materialen die je dan nodig hebt. Ben wel heel benieuwd bij wie ik allemaal in de klas komt. Thuis mog even mijn spreekbeurt geoefend voor morgen.

09-06

Ik heb vandaag zo'n leuke gaaaf kado gekregen van de Tros. Het is een hele grote lijst van canvas doek met een afbeelding van het team van het Magic Circus Show zo gaaaaf. Ben er zo blij mee.Voorlopig hangen we de lijst in de computerkamer en als ik een eigen kamer hebt dan kom het daar te hangen. Het is zo'n leuke herinnering voor later ik heb ook nog een dvd gekregen van de uitzending.  Voor mijn spreekbeurt heb ik een 8- gekregen. De meester vond dat ik het heel goed gedaan had mijn powerpoint vond hij ook heel mooi. Ik hebde spreekbeurt over Contorsion gedaan.

 10 -06

 

Verkleed naar school als Pipi Langkous. Voor de kleuters is er een zomerfeest en de groepen 8 helpen dan mee. 'sMiddags vrij van school.Getraind lekker gegeten en daarna met een paar meisjes van de RG  ergens een ijsje eten. Werd ik ook gevraagd om te logeren bij Astrid  ben gegaan en het was super leuk er waren nog een paar meisjes van de rg we hebben het heel leuk gehad.

 

11-06

 

Vroeg wakker de andere zijn ook wakker. We gaan met z'n alle naar de training. Training gaat steeds beter ik heb wel dat ik elke keer groeps oefend.Conditie is veel beter. Mama heeft mij op muziek gezien met groeps en zei dat ik het heel goed doet. 's Avonds hebben we bezoek gehad.

 

12-06

 

Lekker uitgeslapen een beetje op de pc gezeten  musical geoefend en daarna  op bezoek wel een beetje laat naar bed gegaan.

 

13-06

 

Ook vandaag uitgeslapen was gisteren  voor mijn doen een beetje laat geworden. Niet zoveel gedaan lekker rustig aangedaan. Heb wel een leuke mailtje gekregen of ik mij bij een evenementenbureau wil ingeschrijven ze hebben veel over mij gehoord en gelezen en ze zijn onder de indruk dat ik al zoveel heb bereikt. Ik vind dat heel leuk om te horen.

 

14-06

 

Toets op school gehad daarna musical geoefend morgen is de uitvoering spannend. Training weer groeps geoefend in mijn eentje en daarna even hoepel gedaan  en een nieuwe gooi geoefend ging goed. Materialen ben ik in voor uit gegaan.

 

15-06

 

De musical was heel gaaaaaaf . 's middags nog repeteren met z'n alle en 's avonds de uitvoering het was heel druk Mikey had geen stoel om op te zitten zo druk was het. De musical ging heel goed iedereen had er plezier van. Na afloop mooie bloemen gekregen.

 

 

16-06

 

School en 'savonds meezingen met de musical van de andere groepen.

 

17-06

 

School nog steeds met de lessen bezig daarna trainen weer groeps .

 

18-06

 

Vroeg mijn bed uit om te trainen en ik heb weer groeps  moeten trainen in mijn eentje. Daarna thuis lekker gegeten en  op de pc.

 

19-06

 

Vaderdag kados aan papa gegeven hij is er heel blij mee. Ooms en tante bij ons opbezoek geweest was heel gezellig.

 

20-06

 

Werkstuk ingeleverd. Deborah en mama zijn ziek. Heb wat leuke schoolspullen gekocht. Zelf thuis getraind mijn lenigheid

 

21-06

 

School en training gehad met de training weer groeps gehad. Ik ben de eerste reserve en heb de andere meisjes de oefening moeten leren voor als er iemand uitvalt. Ik heb ook samen met mijn moeder met de trainsters afgesproken welke dagen dat ik kom trainen. Nu kreeg ik vanavond van 1 van de trainster te horen dat ik morgen (dat is niet de afgesproken dag) moet trainen kom ik niet dan mag ik niet met de NK mee. Ik heb het tegen mijn ouders gezegd en die vonden het  raar ook omdat het niet met hun besproken is. Wel heel jammer want ik heb heel hard voor getraind voor de groeps was alle lessen daarvoor aanwezig.

 

22-06 t/m 01-07

 

Veel mee gemaakt met school, afscheidsavond was super leuk en ik was in galakleding. Daarna spelletjes gedaan op school en afscheid van elkaar (klasgenootjes) genomen. Ik zal de school en klasgenootjes erg missen.

Ook veel meegemaakt met RG. Ik mocht niet mee doen met NK-groeps om domme reden. Sloeg echt totaal nergens op en ook al die kwetsende (respectloos) opmerkingen waar ik niets mee kan.Ik vond het te persoonlijk worden (priveleven) waardoor ik uiteindelijk heb besloten om naar een andere vereniging te gaan. Het ligt niet aan mijn trainster Marcela want door haar heb ik eingelijk veel bereikt in de RG.  Mijn ouders hebben al een gesprek gehad met de trainsters van O&O en  afgesproken dat ik volgend seizoen start. Ik heb erg zin in en ik zal me volledig inzetten. Mijn ouders hebben veel vertrouwen dat het goed komt met mij.

 

05-07

 

Heel veel positieve reacties,mailtjes enz gehad allemaal bedankt daarvoor. Vooral dat jullie mij begrijpen dat doet mij goed.

Mijn zus Michelle helpt mij met de training wel leuk.Gisteren zijn we naar het trainen naar Talamini geweest was lekker.

 

06-07

 

Geluierd fimpjes gekeken.

 

07-07

 

Getraind gaat steeds beter. Krijgt nog steeds reacties enz binnen.

 

08-07

 

Heerlijk vakantie alles op je gemak doen. Over een paar weken gaan we op vakantie naar Tsjechie. 's Avonds getraind ging ook weer goed. Morgen ga ik naar Den Bosch.

 

09-07

 

Naar Den Bosch mijn oom en tante reden ook met ons mee. We zijn bij mijn oom op bezoek geweest hebben er met z'n alle gebarbecued was super gezellig. Laat naar huis gegaan ben gelijk gaan slapen.

 

10-07 t/m 17-07

 

 

Leuke dingen gedaan  zoals winkelen in Rotterdam (veel kleren gekocht), logeren bij mijn oma. Trainingen gaan gewoon door nu wel iets minder. Op de website van een Ritmische Gymnasten Beatrice Vivaldi uit Italie sta http://www.beatricevivaldi.it/public/sito/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6675 een stukje over mij. Zo gaaaaf. Hier sta ik ook tussen http://www.beatricevivaldi.it/public/sito/modules.php?name=Site_Map gewoon naar beneden scrollen.  Beatrice Vivaldi is een groot Ritmische Gymnast.  Ik heb twitter http://twitter.com/#!/SelinaFreeth hier kan je mij opvolgen.

 

19-07

 

Over 3 dagen ga ik naar Tsjechie. Ik heb 1000 abonees op mij youtubekanaal. Heb vandaag een leuke mailtje gekregen. 1 van mijn sponsors Pastorelli Italie heeft foto's van mij gezien in pakjes van hun merk. Ze waren hier heel enthousiast over en hebben gevraagd of ik het leuk vind om in een folder/website  te komen staan.  Jaaah natuurlijk vind ik dat leuuk. Het is een bestaande foto('s). Als het goed is kom ik er in sep/t/m juni in te staan.

 

 

22-07

 

Koffer inpakken ga vanavond op vakantie naar Tsjechie. Even afscheid genomen van familie.

 

23-07

 

In Tsjechie lekker een ijsje gelocht die zijn hier zo lekker. Koffer uitgepakt ben wel een beetje moe.

 

24-07

 

Zo lekker geslapen. 's'middags naar de winkels geweest. sÁvonds ben ik een beetje gaan rennen in de bergen en daarna met de fam  wandelen.

 

26-07

 

Leuke dingen gedaan. Op rotsen klimmen,badmintonnen,voetballen en touwtje springen papa en mama deden ook even mee met touwtje springen. 'sAvonds zijn we gaan zwemmen.

 

15-08

 

Ik heb een super leuke vakantie gehad.Vandaag mijn eerste training gehad bij O&O, het is daar super leuk. Heb er zo'n zin in.

 

 

16-08

 

Een beetje spierpijn van gisteren lekker rustig aangedaan vandaag. Mijn filmpjes op youtube zijn meer dan 1500000 x bekeken.

Ik heb een I-phone gekregen zo gaaaaaaaf ben er zo blij mee.

 

17-08

 

Leuke filmpjes gekeken met mijn zus, daarna naar de training.Heb 2 blaren op mijn vingers. 

 

19-08

 

De trainingen zijn super leuk . We doen van alles een beetje wat.Over 2 weken gaat ik op RG kamp heb er nu al zo'n zin in.

 

21-08

 

Heb gelogeerd bij mijn broer. Thuis lenigheidsoefeningen gedaan. Morgen de rooster halen. Volgende week begint InDordt Fair.

 

22-08

 

Vandaag mijn rooster op school gehaald. Het is een rooster wat ik goed kan combineren met mijn trainingen.

 

Een leuk telefooontje gehad van de coordinator van INDOrt Fair. Tijdens de tentoonstelling hangt er een grote foto van mij, ik ben op die foto in actie met RG. De eerste dag opent de burgemeester de tentoonstelling en er zijn 200 mensen aanwezig die speciaal zijn uitgenodigd. Voor het publiek is het van 2 t/m 11 september te zien in de Compagnie zie link: http://www.indisch-dordrecht.info/index.php/indordt-fair-2011/programma-indordt-fair/55-tentoonstelling-en-boek. Het boek Soedah Laat Maar komt dan ook uit en ik sta hier  in deze is te koop.

 

Training ging weer lekker ik heb bal en hoepel gedaan .

 

24-08

 

Eerste lessen gehad op school  ging goed en was leuk. Eindelijk de foto gekregen van de fotoshoot van DCJG heb het geplaats bij Foto's.

Training was super leuk mag mee verzinnen voor een hoepeloefening zo gaaaaf.

 

25-08

 

Eerste 3 uurtjes viel uit. Lekker uitgeslapen daarna naar school.Huiswerk gemaakt en trainen. Heb bal gedaan ook daarvoor mocht ik mee verzinnen.

 

26-08

 

Vandaag ook 3 uurtjes naar school geweest.'sMiddags bij vriendinnetje geweest. Training ging vandaag niet door vanwege een Finalistenhuldiging ik ben hiervoor uitgenodigd om te komen kijken. Het was heel leuk mijn RG vriendinnetjes Denise W is Sportvrouw geworden en Denise L heeft de aanmoedigingsprijs gewonnen en alle andere die met de NK hebben meegedaan kregen een medaille en een bosbloemen. Zo leuk hoe ze dat bij O&O doen. Ik heb nog steeds geen medaille gekregen van OKK van de 2de groepswedstrijd we waren met z'n 6en en ze kregen 5 medaille's Er 1 bijmaken is tot nu toe nog niet gedaan . 

 

 

29-08

 

Schoolfoto ging vandaag niet door. Huiswerk gemaakt samen met Marieke bij mij thuis daarna trainen. Vandaag had ik voor het eerst Ramona het is met haar ook super leuk. Zij doet gewoon mee ze doet het voor enz zo9 gaaaaf. Ik heb een stukje lintoefening af. Papa en Mama zagen het en vonden de oefening heel mooi. Ik heb thuis nog even geoefend vind het zo leuk natuurlijk wel zonder lint.

 

31-08

 

School ging goed ,schoolfoto's zijn gemaakt. Huiswerk gemaakt em trainen. Bij het trainen heb ik weer een stukje lint erbij ben er mee op muziek geweest en heb alle gooien gevangen was wel wat te snel op muziek moet het dan ook iets rustiger doen.Het is zo anders dan bij OKK zo leuk, hier krijgen we een pauze en moeten we drinken ben ik zo blij mee.

 

 

01-09

 

Met schoolgym vroeg de leraar of ik krachtoefeningen wilde voordoen en koppeltje duiken, overklap en nog meer. En uitleggen als mijn klasgenootjes iets fout deed hoe dat kwam. Zoo leuk als of ik een lerares bent.  RG training ging ook goed ben op muziek met lint geweest. de eerste keer ging ik nog te snel en de 2de keer ging het goed ik heb weer alle gooien gevangen.

Morgen ga ik op RG kamp we gaan naar Zeeland toe.

Vanaf morgen begint ook INDORDT FAIR je kan dan een foto van mij zien hangen bij de tentoonstelling in de Compagnie en is het boek Soedah Laat Maar te koop.

 

02-09 t/m 04-09

 

Eerst naar school en daarna ga ik op RG kamp naar zeeland.Mijn moeder is samen met mijn oma naar Indordt Fair geweest en bij de tentoonstelling hangt er een foto van mijn tussen ik sta ook in het boek Soedah laat maar. Zo gaaaf dat ik er tussen hangt en in het boek staat.

Kamp is super zo leuk geweest we hebben zoveel leuke dingen gedaan zoals strand, bonte-avond enz. We hebben ook wat oefeningen gedaan.

Toen ik van de RG kamp terug kwam heb ik thuis even gerust en zijn we naar INDORDT FAIR naar de pasar malam geweest. Morgen hebben we gaan training.

 

 

06-09

 

School geweest, Ben ziek uit school gekomen heb koorts pfff balen.

 

 

09-09

 

Voel mijn al iets beter wil daarom  naar school. 'smiddags trainen dat ging niet zo maar ik wilde toch graag gaan.

 

 

12-09

 

Leuk weekend geweest heb veel gerust voel mij daarom ook een stuk beter naar school geweest en 's middags trainen.

 

 

16-09

 

School ik heb 1 cijfer terug een 7,5 ik ben er heel blij mee. Trainingen gingen goed. Heb ook een schema gemaakt wanneer ik mijn huiswerk maakt. 

 

 

19-09

 

In het weekend gelogeerd was heel leuk .Vandaag school geweest,huiswerk gemaakt en gaan trainen. Mijn lintoefening is vandaag afgekomen zo snel. er zit heel veel leuke gooien en elementen in.

 

22-09

 

School ging goed enkel bij schoolgym kreeg ik iets hard tegen mijn knie aan balen zeg. Mijn knie is iets verdikt. 'sMiddags trainen heb het wat voorzichtig aan gedaan. Lintoefening ging goed. Heb veel gooien geoefend en die gingen goed.

 

 

25-09

 

In het weekend leuke dingen gedaan. Zaterdag's met een vriendinnetje leuke dingen gedaan en vandaag met een andere vriendinnetje filmpje gekeken en foto's gemaakt. Daarna heb ik lenigheidsoefeningen gedaan. heb ook al een aantal data's binnen gekregen wanneer er RG wedstrijden zijn.

 

 

26-09

 

Vandaag is mijn broer jarig.Wij hebben een paar dagen een schoolproject voor het vak geschiedenis morgen gaan we naar Archeon daarvoor.

Met de trein naar zwijndrecht samen met mijn moeder, bij het station in zwijndrecht stond mijn vader ons op te wachten. Wel leuk om met te trein te gaan je bent erzo. Bij de training heb ik met bal een stukje oefenining erbij de oefening is zo leuk en de muziek is zo gaaaaaf.

 

 

27-09

 

Met de bus naar Archeon. We deden veel opdrachtjes. Ik kreeg last van pijn in mijn hoofd en werd ook duizelig. Meer klasgenootjes hadden daar last van. Toen we thuis kwamen voelde ik mij rot ben nog even wat wezen halen en daarna gelijk naar bed gegaan. Mama kwam kijken en vond mij zo warm even temperatuur meten heb ik hoge koorts pfffff heb ik weer.

 

 

28-09

 

Veel gerust. Koorts zakt gelukkig.

 

 

29-09

 

Voel me al een stuk beter, ben naar school geweest. Naar de training  zijn we met de trein gegaan. We waren bij de training met z'n 4tjes en 2 trainsters, we hadden een soort van priveles. Bal ging goed. Ik heb aan mijn ouders gevraagd of ik bij mijn vader op zijn school in de gymzaal weleens extra mag trainen. Dat mag.

 

 

30-09

 

School ging goed. Uit school vlug wat eten en drinken en daarna naar trainen. Verder met bal een stukje oefening erbij. Daarmee ook op muziek geweest. Elke les gaat iedereen op muziek  zo leuk. Misschien gaat ik eind van de maand naar Duitsland voor een uitwisseling van de RG ik hoop het zo.

 

 

02-10

 

Leuk weekend geweest. Lekker uitgeslapen. Zaterdag naar de winkels geweest en daarna ging ik naar mijn broer lekker BBQ  met de familie was heel gezellig. Zondag ook lekker uitgeslapen,huiswerk gemaakt en lenigheid trainen ging goed. Ik heb hele lieve en leuke berichtjes in mijn gastenboek gekregen.

 

 

23-10

 

Heb het de afgelopen tijd druk gehad met school en trainen. Met school gaat het goed met de RG training is mijn bal en lint-oefening af en ben nu een stukje met hoepel bezig. Er is in de tussen tijd ook een nieuwe wedstrijdpaspoort door de KNGU voor mij aangemaakt  zodat ik mee kan doen met wedstrijden. Gelukkig snap de KNGU de situatie. Mijn vorige trainsters wilde mij mijn wedstrijdpaspoort niet geven.Ik snap niet waarom ze dat niet wilde.Het bestuur van OKK wist hier niks vanaf hun neem ik het niet kwalijk. Iik ben heel blij dat de KNGU een nieuwe heeft gemaakt zodat ik mee kan doen met wedstrijden. Bedankt!!!

 

 Net voor de herfstvakantie (vrijdag) heb ik met schoolgym mijn hoofd keihard tegen een hek gestoten en dat 2 x ben naar de huisarts geweest heb een snee in mijn hoofd en een lichte hersenschudding.'s Nachts moest  mama mij om de 2 uur wakker maken pfff was wel zwaar. Heel het weekend gerust moest ook  een maandag training maar ik heb het rustig aangedaan en daarna alleen de basistraining gedaan. Donderdag's tijdens de training hebben we met z'n allen en demo gedaan voor in Duitsland wij moesten ook een oefeningtje doen op de balk . Ik heb een paar sprongen en de split en been gestrekt van achteren gedaan.

Afgelopen vrijdag zijn we met de bus naar Norderstedt in Duitsland gegaan, het was super gezellig in de bus. In Norderstedt aangekomen werden we ingedeeld in de gastgezinnen ik moest alleen vond dat wel een beetje eng maar ze waren wel aardig. Zaterdag waren we om 9.00 uur in de sportzaal en werden we ingedeeld in groepjes van 3 en deden 20 groepjes mee en ik ben met mij groepje 5de geworden. Het was heel leuk lint oefening ging heel goed en voordat ik bal moest doen gingen we met elkaar wat oefenen en ik viel daarmee keihard op mijn hoofd pffff heb ik weer hoofdpijn. Toen ik met bal ging was ik net na het begin de oefening kwijt wist niks meer  ja dat is balen. Ik mocht het naderhand opnieuw doen en toen ging het goed maar ik denk niet dat die punten telt. Heb het wel heel leuk gevonden. Daarna zijn we gaan bowlen en 's avonds disco. Zondag ben ik met mijn gastouders Hamburg gaan bekijken was ook heel leuk er zijn ook foto's gemaakt. 's Middags zijn we vertrokken met de bus en 's avonds zijn we aangekomen in zwijndrecht. Ik heb het heel gaaaf gevonden in Duitsland heb veel plezier gehad ook met mij trainsters.

 

24-10

 

Ik heb hele leuke en lieve berichtjes gekregen.

 

 

26-10

 

School gaat goed. Training ging vandaag niet zo lekker kan een keer gebeuren. Niet zoveel meegemaakt, morgen is mijn zus jarig.

 

 

27-10

 

Lekker geslapen, school geweest en daarna trainen ging weer een stuk beter. Mijn zus is jarig en ik heb lekker gegeten. Een tijdje geleden ben ik  gevraagd door Stichting Goed Doel  voor een optreden voor volgende week. Natuurlijk wil ik dat heel graag doen. 

 

31-10

 

Afgelopen dagen huiswerk gemaakt, filmpjes gekeken en getraind. Vandaag is mijn hoepeloefening afgekomen . Super leuke muziek en oefening ben heel veel keren op muziek geweest. Ik heb nu 3 oefeningen die af zijn.

 

08-11

 

Heb ondertussen niet stil gezeten school ,huiswerk en mijn  trainingen. Ben met de training nu met knots bezig.

Heb afgelopen vrijdag een optreden gedaan via Stichting Doe Een Wens voor Firat  hij is erg ziek en daarnaast ook doof. Het thema was circus. Ik heb dit gedaan omdat het me goed doet  dat ik hier iemand mee blij kan maken. Ik vind dat mensen ook aan andere moet denken. Als ik met mijn talent anderen ermee kan helpen dan doe ik dat gewoon.  Ik heb het met veel plezier gedaan en extra mijn best gedaan. Het deed mij goed dat hij het mooi vond en ik hem daarmee  blij heb kunnen maken  aan de andere kant voel ik me droevig dat hij erg ziek is. Ik vind het ook niet eerlijk dat er zieke kinderen zijn.Ik ben zelf een jaar ziek geweest omdat ik astma heb en darmproblemen  en ik kon een hele tijd niet naar school , geen leuke dingen doen  niet kunnen trainen en daar werd ik niet vrolijk van. En dit is niets vergeleken met deze jongen. De vrijwilligers van Stichting Doe Een Wens zijn super ze zijn zo aardig .Zij hebben ervoor gezorgd dat Firat een dag heeft gehad om nooit meer te vergeten en niet enkel Firat maar ook andere kinderen.

  Ik vind heel belangrijk dat zieke kinderen weer één dag even niet aan hun ziekte hoeven te denken en als ze weer aan me vragen om op te treden, zal ik dat met plezier doen.

Om nog meer  wensen te vervullen, steun Stichting Doe Een Wens en wordt  donateur. 

Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan. http://www.doeeenwens.nl/ 

 

 

24-11

 

Ondertussen heb ik het druk gehad met school en trainingen.School gaat goed. Met mijn gezondheid gaat het ook goed, gebruikt niet veel medicijnen meer waar ik heel blij mee ben af en toe nog pufjes voor Astma. Trainingen gaat ook goed heb al 3 oefeningen af  ben daarnaast ook gevraagd voor optredens sowieso voor Sportgala super vind ik dat. Er komt een rg-groeps voor de EK daar was een test voor ik mocht daar aan meedoen maar dat  wilde ik niet. De trainingen zijn dan om en om bij O&O en bij OKK dat wil ik natuurlijk niet,en je mag dan volgend seizoen geen individueel doen en ja individueel dat vind ik leuk.

Vandaag ben ik jarig mama heeft lekker ontbijt gemaakt voor mij, en ik heb super leuke kadootjes gekregen. Ik heb van heel veel mensen leuke en lieve felicitaties gekregen via hyves,facebook enz ik wil hier iedereen voor bedanken.

 

25-11

 

Iets eerder uit van school.Ik heb een cijfer terug van frans een 8. Wat gegegeten en daarna trainen was weer leuk ik heb bal gedaan daarna een leuk nieuwtje te horen gekregen dat er waarschijnlijk een nieuwe groeps (2) komt bij O&O en ik zit daar ook  in. Volgende week krijgen we meer te horen.

 

 

27-11

 

Leuk weekend gehad. Zaterdag lang uitgeslapen. Ik merk dat ik dat nog wel nodig heb voor de rest heel de dag geluierd. 's Avonds een paar films gekeken met papa en mama. Zondag ook uitgeslapen huiswerk gedaan en daarna oefeningen gedaan. Naar Cynthia papa brengt mij zij woont in zwijndrecht. We hebben leuke dingen gedaan zijn bij verhage gaan eten. "S avonds heeft papa mij opgehaald en daarna weer huiswerk gedaan. Was een leuke dag geweest.

 

 

28-11

 

Korte dagje school cijfer van geschiedenis terug gekregen een 7. Uit school bami gegeten, huiswerk gedaan en daarna met de trein naar zwijndrecht. Bij de training heb ik een stuk knots erbij geleerd nog even en ik heb 4 oefeningen af. Thuis lekker groentensoep gegeten nog even een stukje engels en wiskunde geleerd en daarna naar bed.

 

 

29-11

 

School ging goed. Fietssleutel kreeg ik niet meer in het slot balen. Papa heeft de sleutel gemaakt en samen met mij de fiets gehaald. 'sAvonds heb ik lenigheidsoefenigen gedaan en een stukje op muziek gedaan ging wel lekker.

 

 

30-11

 

School geweest yes ik heb een 9 voor biologie. Huiswerk gemaakt en daarna met de trein naar zwijndrecht voor de training.Was weer super leuk knotsoefening is ook af, alle 4 de oefeningen zijn af.

 

 

01-12

 

Voel me vandaag niet lekker ben veel duizelig. School geweest thuis even lekker liggen en daarna naar de training. We hebben van Stephanie een stukje banketletter gehad was lekker.

 

 

02-12

 

Lekker geslapen voel mij ook een stuk beter. Sinterklaas gevierd op school was leuk. Training ging goed heb hoepel gedaan ik merk dat ik steeds  meer vooruit gaat wordt steeds sterker.

 

 

03/04-12

 

Zaterdag lekker uitgeslapen daar knap ik altijd zo van op.'s middags huiswerk gedaan en 'savonds naar Cyntia om bij haar te gaan logeren. Het was super leuk vandaag zijn we de hele dag gaan zwemmen en daarna lekker patatjes gegeten papa heeft mij opgehaald en ben thuis op tijd naar bed gegaan. Morgen sinterklaas.

 

 

05-12

 

Korte schooldag.Huiswerk gemaakt. 'smiddags  heeft papa en mama een grote kerstboom gekocht en in de avond was het pakjesavond heb leuke kadootjes gehad.Training ging niet door.

 

06-12

 

Een uurtje eerder uit van school.'sAvonds lenigheid (thuis) gedaan en op muziek geweest het ging al beter maar het kan nog beter.

 

07-12

 

Het was een lange dag geweest op school.Ik heb meegeholpen met een rondleiding op school was super leuk om te doen. Thuis gekomen vlug me spullen pakken voor naar de training. Pfff was wel haasten maar ik heb het gered.

 

08-12

 

School geweest, thuis even wat gegeten en daarna met de trein naar zwijndrecht. Ik ben voor het eerst alleen gegaan wilde dit al een tijd. Mama heeft mij op het station in de stadspolder afgezet en ik ging met de trein naar dordrecht. In dordrecht moet ik overstappen om in zwijndrecht te komen.

Op het station in dordrecht was er een brand waardoor de trein naar zwijndrecht niet vertrok ik heb papa gebeld en die heeft mij opgehaald en naar de training in zwijndrecht gebracht. Papa haalt mij altijd op op het station in zwijndrecht.Training ging goed ik heb knots gedaan.

 

 

16-01

 

Een tijdje niet kunnen schrijven door drukte. Heb leuke en minder leuke dingen meegemaakt. Zo heeft mijn zus een auto-ongeluk gehad waar ik erg van geschrokken ben. Haar bekken tot en met haar nek is zwaar gekneusd en daar heeft ze nu nog steeds pijn aan.  In de kerstvakantie doorgetraind en met de RG gaan we een optreden doen voor de turnshow super leuk om te doen. We gaan met de RG ook een optreden doen voor de sportgala in zwijndrecht .Twee weken geleden ben ik op mijn onderrug gevallen ik werd daarna niet zo lekker heb er een compres op gedaan en daarna rustig aangedaan. Ik heb daarna nog een week getraind maar omdat ik nog steeds pijn aan mijn rug had ben ik naar de huisarts geweest en het blijkt dat mijn onderrug (bekken) is gekneusd nou dat is balen hoor. Ik moet het ook rustig aandoen en mijn rug mag ik niet belasten.Ik mocht afgelopen weekend niet mee doen met de wedstrijd nou daar had ik juist zo naar uitgekeken. Ik ga wel trainen maar doe even geen lenigheid.Een aantal optredens heb ik hierdoor moeten afzeggen, ik vind dat heel vervelend.Maar het is voor mijn best wil.Van Sportemotion heb ik afgelopen zaterdag een flyer en een cadeaubon opgestuurd gekregen waar ik op staat dat is zooo gaaaaaaaf. Als je bij Sportemotion een cadeaubon koopt dan sta ik erop  supeeer gaaaf.Ik hoop dat hierdoor de Ritmische Gym meer bekendheid krijgt. Mijn youtube filmpjes zijn bij elkaar meer dan 2000000 x bekeken ook al zoiets wat ik gaaaf vind.Flyer Sportemotion

 

 

 

 

 

 

 

 

23-03

Ik ben een tijdje niet op de site geweest.Ik zag dat mijn website ondertussen wel veel bekeken is. Ik heb het heel druk gehad met school en met mijn trainingen.Door dat het nu weer goed gaat mij  doet ik er naast modellenwerk en optredens.Afgelopen zondag heb ik een wedstrijd gehad, daar schrijf ik binnenkort een stukje over.

Ik heb hier een linkje van mij baloefening : http://www.youtube.com/watch?v=mcKZ7gAt0nw&list=UUTZ9WsRE_hoaKRUZUKRmLIQ&index=1&feature=plcp

 

Ik heb op mijn baloefening veel positieve reacties gehad. 

 

 

 

 

'

10-04

 

Lekker een paar dagen vrij geweest. Pasen was leuk. Afgelopen zaterdag heb ik een fotoshoot gehad met fotograaf Martin Reschad en mua Radha Sewnandan. Het was super leuk om te doen ondanks de kou en de wind. We zijn op het strand van Scheveningen en in een park in Den-Haag geweest. Ik heb ook een designjurk van Guyso Couture Guyso gedragen. Er zijn ook lenigheidsfoto's gemaakt. Het was zo koud dat ik mij voor de lenigheid niet heb los gemaakt. Ik heb een aantal  foto's bij linkje foto's geplaatst.

 

25-05

 

Hele drukke periode heb ik gehad en nog! Trainingen, wedstrijden,fotoshoots,repetitie trailer boek van Gonneke Huizing.

Morgen heb ik een opname voor een videoclip van Studiokillers zo gaaaaaf. Ik heb mijn agenda aangepast.

 

27-05

 

Het was gisteren super leuk bij de opname van de videoclip van StudioKillers. Als het liedje uitkomt dan krijg ik daar een cd van. Morgen op naar de tv-opname van Neonletters met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven.

 

 

07-10

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn site heb bij gewerkt. Er waren wat problemen met mijn email en website  maar dat is onder tussen  opgelost. Ik heb ondertussen niet stil gezeten.Ik  heb shoots,filmpjes en traint hard voor dit seizoen. Na de vakantie ben ik met de RG naast Individueel ook met groeps (2a) begonnen. Het is een leuke groep. 19-10 t/m 21-10 heb ik een koppelwedstrijd tegen de duitse vereniging Norderstedt.

 

Vandaag ben ik naar de premiere van 'toetsterreur, turntroubles en twittertweets' geweest. Ik heb daar een rol in gespeeld. Het is een trailer van het boek van schrijfster Gonneke Huizing.  Het gaat over een turnmeisje en ik speel 1 van de turnvriendinnen van haar. Vind het heel gaaf dat ik er een rol in heb mogen spelen vooral omdat ik een Ritmische Gymnaste ben! De premiere was heel leuk schrijfster Gonneke Huizing was er ook we kregen het boek van haar en na afloop schreef ze een stukje in het boek met een handtekening erbij.

 

 

 

 21-10

 

Afgelopen weken druk gehad met school en trainen. Ik ben vorige week naar de fysiotherapeut geweest voor mijn rug en vrijdag heeft hij mijn rug ingetaped. Gisteren heb ik een koppelwedstrijd gehad tegen Norderstedt ( Duitsland) heb het wel rustig aangedaan, en ben toch nog 6de geworden. Vandaag en de komende dagen doe ik het rustig aan.

 

06-01-2013

 

Leuke drukke periode gehad met school,trainingen en fotoshoots. Ik heb een aantal nieuwe foto's geplaatst en ook mijn agenda bijgewerkt. Via facebook ben ik te volgen: http://www.facebook.com/margafreeth?ref=tn_tnmn&__req=2d#!/pages/Selina-Freeth-ContorsionisteRG/121870287911007  Binnenkort beginnen de wedstrijden weer en er staan ook nog een aantal shoots op de planning.

 

 

19-03-2013

 

Het wordt steeds drukker. Ik wordt ook veel gevraagd voor shoots en optredens!! Heb net een aantal foto's geplaats bij het linkje Foto's. Ben de afgelopen periode wel een aantal keren ziek geweest. Ik wordt als alles goed gaat dit jaar voor de 3e keer tante zo gaaaaf!!